Megmondanátok és ha igen akkor hogyan a nagyobbnak, hogy mikor kell befeküdj a kórházba? Hogy viselte amíg nem voltál otthon?
A következő a helyzet:
Van egy 4 éves lányom, nagyon anyás,sehova(nagyszülők, stb) nem megy nélkülünk, bár 300 kmre lakunk a családtól( 1 éve, tehát amikor még kicsi volt, mentünk mindenhova de nem hagytuk ott sehol).
22 hetes kismama vagyok, június 23ra vagyok kiírva, de a lányom császáros volt, így egy héttel hamarabb megindítják majd a szülést.
Akkor még éppen van ovi, addig jár amíg nem jövünk haza a kórházból.
Nem tudom, hogy aznap amikor be kell menjek, reggel elviszem az oviba és majd du mondja meg neki apa, hogy hol vagyok.
Vagy előtte már azért mondogossam neki, hogy ekkor és ekkor majd be kell menjek.
Vagy esetleg apával együtt kísérjenek be, hogy lássa hol leszek, és aznap nem menne oviba.
Nagyszülők nem lesznek itt csak amikor majd hazajövünk a picivel.
Teljesen ideges vagyok emmiatt a kórházi napok, miatt,még soha nem voltunk külön. Nem tudom hogy fogja majd viselni, esetle megviselni a dolog.
Köszönöm!
Igen várja már hogy megérkezzen a kistesó,főleg mostmár hogy érzi ő is mozogni.
Szerencsére nyár lesz, mondtam, hogy majd apával mennek ide-oda,fagyizni stb...
Néha jobban áll a dolgokhoz, de sokszor mondja, hogy anya hiányozni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!