Te mit éreznél, ha éppen egy árvaházban van belsőépítészeti munkád, és rengeteg gyerek könyörög neked keservesen munkavégzés közben, hogy fogadd őket örökbe?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 20:43
11/15 anonim válasza:
3-as csak kisbabára kell sokat várni, egy pár éves gyereket pár hónap alatt (kb 3-4) meg lehet kapni.
12/15 anonim válasza:
Én többször is voltam árvaházba és minden gyerek a szüleikről mesélt, hogy telefonáltak nekik meg hasonló. Egyik nem könyörgött hogy haza vigyék. Árvaházat sem úgy kell ma már elképzelni mint a tv-ben. Sok gyereknek mérföldekkel jobb ott, mint otthon.
13/15 anonim válasza:
na igen ez a szituáció csak a képzeletben létezik, ugyanis akik intézetben vannak, őket nem lehet örökbe fogadni, róluk nem mondtak le a szülők, tartják a gyerekekkel a kapcsolatot, tehát miért könyörögnének emiatt? nem tudom hányadik hozzászólónak írom, hogy több éves gyerekre is éveket kell várni... nem tudom honnét vetted ezt a 3-4 hónapot :) ha mégis külföldön ilyen helyre kerülnék... épp örökbe fogadás előtt állunk a férjemmel... szerencsére itt nem kell válogatni, mert hogy lehet több 10 gyerek közül választani? a többit meg otthagyni??? mikor mind (kérdező elmesélése alapján) könyörög neked hogy őt vidd el? szívem szerint mind hazahoznám :D de ugye ez lehetetlen... 1-et választani a többivel szemben kegyetlen dolog... de mégis 1-nek segítesz... nehéz kérdés ez... nem tudom a választ :)
14/15 anonim válasza:
főiskolai gyakorlataim során voltam egy pár nevelőintézetben, de senki nem könyörgött, hogy fogadja örökbe, hanem nagy szeretettel fogadtak ennyi.
15/15 anonim válasza:
Majd 20 éve jártam egy gyerekotthonban.5-6 ovissal talalkoztam a mosdóban. Ketten is megkerdeztek ,hogy én vagyok-e az anyukájuk. Szívszorito volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!