Tennétek a kisgyerek ágyát ara a falra aminek a túloldalán (másik helységben) gázkazán van?
Azt az egyet érdemes lenne azért meghallgatni, hogy pl. az éjjeli csendben amikor "beindul" a szerkezet, az mennyire hangos, mennyire hallatszik át a falon.
Esetleg egy pótlólagos hangszigetelést tennék a köztes falra mindenképpen.
Robbanásveszély nem lesz akkor sem magasabb, ha arra a falra teszed, akkor sem, ha egy másikra. :)
Nekünk nincs gázkazánunk, panelban lakunk, de én pl. nem szívesen tettem a gyerekágyat oda, ahol a szomszédnak a vizes blokkja (fürdőszobája) van.
Nekem is a zaj, dübörgés jutott először az eszembe a gázkazánról, hogy talán azért nem raknám oda, illetve nem tudom milyen hangja van, de mikor régen a barátnőmnél aludtam, aki a 10-en lakott, és a liftindulást mindig meghallottam kintről.... ő már megszokta. Ahogy mi is megszoktuk egész télen a radiátor zúgását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!