Mi a véleményetek a vaterás olcsó terhességi tesztekről? Mennyi idő után mutatja a biztos eredményt? És mennyi ideig valós az eredmény? Sűrűn szellemcsíkos?
Biztos,hogy nem mivel azonnal hívtam az orvosom és az azonnali vérvétel kimutatta volna.
Innen tudom biztosra,hogy az nem terhesség volt,sem vetélés.
Igaz igaz igaz!!!
Bocsanatot kerek ezuton is mindenkitol!
Én csak ovulációs tesztet vettem, az mutatott valamit, mikor van peteérésem, de elvileg mégsem akkor fogant a fiam.
Szóval terhességi teszttel kapcsolatban nincs infóm.
Én a dm-ben vettem egy kb 400 ft-osat amiben volt két teszt, ez két éve volt.
Nem bántani akarlak, de ne tesztelj annyit, akkor tesztelj mikor már kimarad a menstruációd, késik akár 2-3 napot. Én mondjuk mivel össze vissza jött meg nem tudtam mikor teszteljek és mutatta a dm-ben vett, halványan de mutatta, rá egy hétre, igen egy hétre rá teszteltem ismét, már jó erős volt. Nincs értelme minden nap tesztelgetni, pár napot érdemes köztük várni.
Amúgy azért is érdemes megvárni, hogy megjön-e, mert a terhesség létrejöhet, de nagyon nagyon korán el is mehet, tehát lehet hogy pozitiv lesz a teszt, aztán mégsem vagy terhes, mert megjön, csak ha megvártad volna a mestruáció napját, amikorra nem várod és utána tesztelsz akkor nem éled bele magad korán és keseredsz el mindjárt.....
Gondolom sűrűn akarsz tesztelni ezért akarsz olcsón sok tesztet venni, ezért írtam le ezt. Amúgy ezt nem magamtól tudom, hanem orvostól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!