Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a vaterás...

Mi a véleményetek a vaterás olcsó terhességi tesztekről? Mennyi idő után mutatja a biztos eredményt? És mennyi ideig valós az eredmény? Sűrűn szellemcsíkos?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 18:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Biztos,hogy nem mivel azonnal hívtam az orvosom és az azonnali vérvétel kimutatta volna.

Innen tudom biztosra,hogy az nem terhesség volt,sem vetélés.

2014. febr. 16. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:
2%
Oke rendben. Igazad van. De csak egy jo tanacs: ha nem birod a negativ kritikat akkor ne kerdezgess. Ugy kezdodik a kerdesed "h mi a velemeny...". Az enyem ez. Neked ez nem tetszik. Es? Ennyi!
2014. febr. 16. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:
A tesztek megbízhatóságáról kérdezett a kérdező nem pedig szociális helyzetről (amit te ecsetelni kezdtél) ergo egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál!
2014. febr. 16. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
13%

Igaz igaz igaz!!!

Bocsanatot kerek ezuton is mindenkitol!

2014. febr. 16. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Én csak ovulációs tesztet vettem, az mutatott valamit, mikor van peteérésem, de elvileg mégsem akkor fogant a fiam.

Szóval terhességi teszttel kapcsolatban nincs infóm.

Én a dm-ben vettem egy kb 400 ft-osat amiben volt két teszt, ez két éve volt.

Nem bántani akarlak, de ne tesztelj annyit, akkor tesztelj mikor már kimarad a menstruációd, késik akár 2-3 napot. Én mondjuk mivel össze vissza jött meg nem tudtam mikor teszteljek és mutatta a dm-ben vett, halványan de mutatta, rá egy hétre, igen egy hétre rá teszteltem ismét, már jó erős volt. Nincs értelme minden nap tesztelgetni, pár napot érdemes köztük várni.

Amúgy azért is érdemes megvárni, hogy megjön-e, mert a terhesség létrejöhet, de nagyon nagyon korán el is mehet, tehát lehet hogy pozitiv lesz a teszt, aztán mégsem vagy terhes, mert megjön, csak ha megvártad volna a mestruáció napját, amikorra nem várod és utána tesztelsz akkor nem éled bele magad korán és keseredsz el mindjárt.....

Gondolom sűrűn akarsz tesztelni ezért akarsz olcsón sok tesztet venni, ezért írtam le ezt. Amúgy ezt nem magamtól tudom, hanem orvostól :)

2014. febr. 16. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon jók. Mind az ovu, mind a terhességi. Mi is 2 évet vártunk a babára, és nem kis lóvét költöttem az elején ilyenre. Van tapasztalatom bőven. Egyedül a maria romed csapott be 1x betiltatnám. Az olcsó vaterás pé után 8 nappal pozi volt, úgy hogy hivatalosan lombikra vagyunk ítélve..... most 28 hetes vagyok a másodikkal, spontán!!! Ha gondolod privibe elküldöm régi kérdésem azon kép is van... csak elő kell keresnem, így írj ha érdekel.
2014. febr. 17. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!