Mi a véleményetek a vaterás olcsó terhességi tesztekről? Mennyi idő után mutatja a biztos eredményt? És mennyi ideig valós az eredmény? Sűrűn szellemcsíkos?
Nagyon jó!!
Nekem a peteérés utáni 10. napon már halvány pozitív lett a tesz.
Nem gizda szerintem itt senki.Csak mondjuk egy idő után már nem mindegy és ha a 80ft os teszt is tudja azt akkor minek vegyek havonta legalább 6db drága tesztet?
Te kezdtél el itt okoskodni,hogy ha már valaki tesztet nem tud venni minek gyerek.
Na köszi a kommented,okoskodásod!
Menj a patikába akkor.
(nekem akkor telt be a pohár a drága teszteknél mikor a gabriel teszt mensi előtt egy nappal délután halvány pozitív lett és mégsem volt semmi)
Meg nem mellesleg azért egy olyan véleményre jobban ad az ember ahol kulturált teljes egész mondatokat írnak.Nem pedig lerövidített szavakat írnak.Szerencse hogy a vok szó kimaradt :D
Kösz a "negatív"közbeszólást,de elég is volt szerintem.
(nekem akkor telt be a pohár a drága teszteknél mikor a gabriel teszt mensi előtt egy nappal délután halvány pozitív lett és mégsem volt semmi)
Akkor nagy valószínűséggel egy nagyon korai vetélés volt az a menstruáció. A nők többsége veszít el egy-két terhességet, de ezek annyira koraiak, hogy menstruációval "láthatatlanul" ürülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!