Mindenkinek a sajátja a legszebb. Őszintén?
Figyelt kérdés
én nem tudom, nekem még ugyan nincs gyerekem, de azért látok csúnyácskább gyerekeket. olyankor az anya tényleg úgy érzi hogy szép? mert oké hogy szereti, de ami tény az tény. ha nekem nem lenne tényleg szép a gyermekem, belátnám, hogy csúnyácska.2014. febr. 16. 17:36
11/11 anonim válasza:
Miért ne lenne csúnya gyerek,dehogy nincs.Nem vagyok elfogult,tényleg szép fiam van,és rengeteg visszajelzést kaptunk,milyen szép gyerek.Őszinte ember vagyok ha egy baba nekem nem szép akkor nem is dícsérem meg a kinézetét hanem azt mondom milyen aranyos,vagy szép a ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!