Lehet kékszemű a leendő babánk, vagy nincs rá esély?
Lehet,figyelj az én családomban a barna a domináns,csak a két nagypapámnak volt kék szeme,mamáknak szüleimnek is sötétbarna ja és a haj színnel is ez van, párom családjában, az apósom a párom testvérei és a mamája is kék szemű szőkés barna hajú,de a nagypapák anyósom szülei barna szeműek,hajúak voltak és az anyósom is barna szemű,hajú.
tehát nem sok esély volt a kékre és a szőkére ha azt vesszük a barna domináns mégis kék szemű és szőke a fiam.
Férjem és a családja minden tagjának barna. Nekem, anyukámnak zöld, bátyámnak, apukámnak szürkés kék.
3 gyerekünk van
1 zöldszemű
2 szürkéskék
esély elenyésző volt, mégis így történt
1,3,5 évesek
Lehet.
Nekünk mindkettőnknek barna a szemünk, a lányunk szeme viszont gyönyörű acélkék, akár csak az egyik mamának (férjem anyukája) és az egyik papának (az én édesapám).
Szóval van rá esély, de semmi sem szentírás :)
Lehet. Mindketten barna hajúak és szeműek vagyunk. Az én szüleimnek barna hajuk és szemük van, párom apukájának és húgának kék szeme volt.
Kislányunknak kékesszürke szeme van és szőkés haja :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!