Ha a véremben van a foci, akkor meglesz rá az esély hogy majd a leendő fiam is tehetséges lesz?
Figyelt kérdés
Apám is jó focista volt rég amikor játszott2009. okt. 29. 13:29
1/3 anonim válasza:
Magyar embernek lehet, hogy a vérében van a foci, de attól még nem tehetséges, elnézést, röpke vélemény a magyar fociról...
Hogy a fiad milyen focista lesz, sok mindentől függ: mennyire csapatjátékos, milyen a természete, szeret vagy nem szeret társaságban lenni (ez nem nevelés kérdése), a másik, sokat kell gyakorolni. Csak úgy senki nem lesz ügyes focista.
2/3 anonim válasza:
Esély van rá, de lehet falábú is.
3/3 anonim válasza:
Ez nagyban függ a gyerek temperamentumától. Jó focista volt osztálytársamnak például egy szelíd, csendes, félős kisfia lett, aki soha nem fog komolyan focizni. Az én fiam meg egy született vezető és nagyon ügyes a csapatjátékokban, pedig én úgy félek a focilabdától, mint a tűztől (:-) nő vagyok...), és az apukája sem focizott különösebben sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!