Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet választanátok...

Milyen nevet választanátok negyedik kislánynak?

Figyelt kérdés
Emília, Kiara és Izabella név mellé? Vezeték név Szegedi. A Norina és a Johanna név esélyes, de ötletekre is kíváncsi lennék. Már ezerszer átlapoztam az utónéveket

2014. febr. 10. 20:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
Seron, Dzsenifer, Afrodité, Melissa, Chanel
2014. febr. 11. 15:33
 32/45 anonim ***** válasza:
55%
Kedves 29, Szent Johannáról hallottál már?:D
2014. febr. 11. 16:44
 33/45 anonim ***** válasza:

29-es írta: A primitív népcsoport visel ilyen különleges neveket. A régi történelmi és bibliai nevek az igaziak.

A válaszom neki: Adj Te bibliai nevet a gyerekednek. A kérdező nem ezt kérdezte. Nincs igazi név ! Minden név, név, kinek mi tettszik, ne Te döntsd el hogy mi az igazi név.

A kérdezőnek: Norina aranyos nekem jobban tettszik, de a Johanna is szép. Nekem még a Nóra is tettszik. Kiváncsian várom a döntésedet. :)

2014. febr. 11. 17:45
 34/45 anonim ***** válasza:
54%
Norina, Lilien, Kinga, Száva, Petra
2014. febr. 11. 17:48
 35/45 anonim ***** válasza:
14%
A Száva, az férfi név, szerbek használják. Nem fogják tudni, hogy szegény gyerek milyen nemű. A pedagógusokat is sajnálom. Játszótéren hallom ezt a sok hülye nevet. Nem áll mindenkinek jól a divatos név. Ismerek trampli Henriette nevű nőt. A név hallatán egy szőke, karcsú francia lány ugrik be.
2014. febr. 11. 20:34
 36/45 anonim ***** válasza:
Sikerült választani? Kaptál jó ötletet? VAgy maradtok a Johannánál?
2014. febr. 11. 20:49
 37/45 anonim ***** válasza:
Anna, bár tudom hogy ez nagyon is gyakori név, de számomra kedves és szerethető :)
2014. febr. 12. 00:54
 38/45 anonim ***** válasza:
58%

* A Száva egyébként női név.

"A Száva Jules Verne Sándor Mátyás című regényének nőalakja után a magyarban női névként használatos, de a szláv nyelvekben a Száva férfinév, a Szabbász név alakváltozata."

(előző voltam)

2014. febr. 12. 01:14
 39/45 anonim ***** válasza:
A Száva női név! Nem tudom honnan vetted,hogy férfi ;)
2014. febr. 12. 14:44
 40/45 anonim ***** válasza:
Nekem a Száva szerb férfinévként ugrik be. Lányt esetleg Szabinának neveznék.
2014. febr. 12. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!