Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet választanátok...

Milyen nevet választanátok negyedik kislánynak?

Figyelt kérdés
Emília, Kiara és Izabella név mellé? Vezeték név Szegedi. A Norina és a Johanna név esélyes, de ötletekre is kíváncsi lennék. Már ezerszer átlapoztam az utónéveket

2014. febr. 10. 20:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
71%
nekem most a Liána/Liliána tetszik :)
2014. febr. 10. 20:32
 12/45 anonim ***** válasza:
32%
Miért nem tudtok egy normális magyar nevet adni? Szegedi Ilona, vagy Katalin is szép. A sok hülye név után a mai világban már ritkaságnak számít.
2014. febr. 10. 20:40
 13/45 anonim ***** válasza:
73%
Lívia, Lia
2014. febr. 10. 20:43
 14/45 anonim válasza:
6%
A Johanna név szerintem legyen felejtős mivel gondolj arra h mikor nagyobb lesz hogy fogják becézni őt az olyan régies név és neki később ez kínos lesz, saját tapasztalatból mondom..... Én inkább a Norina névre szavaznék, a Dóra névvel tele van a világ, mostanában mindenki ezt a nevet adja a gyermekének. Gondolkozz előre is, hogy milyen lesz neki azzal a névvel.
2014. febr. 10. 20:46
 15/45 anonim ***** válasza:
70%

Én a Johannát választanám,passzol a többihez. Nem tudom a 14. válaszolónak mi baja a becézéssel, simán Hanna :D De mégis egyedibb meg kevésbé tucat, mintha simán Hannának lenne keresztelve

(Johanna vagyok én is, eddig csak olyanokkal találkoztam akiknek tetszett a nevem, megjegyezték, nem modnta senki,hogy öreges lenne:D)

2014. febr. 10. 20:57
 16/45 anonim ***** válasza:
19%
én Beátának hívnám, úgy tetszik :)
2014. febr. 10. 20:58
 17/45 anonim válasza:
28%
Szerintem Johanna nagyon szép, de mondjuk ahelyett a Hanka is nagyon jól hangzana, ami amúgy egy létező név, nem a Johanna becézése.
2014. febr. 10. 20:59
 18/45 anonim ***** válasza:
53%
ezek közül az Emília és az Izabella tetszik. a Norinával az a bajom, hogy nagyon erőltetett és mesterkélt, akkor már inkább a Dorina.
2014. febr. 10. 21:02
 19/45 anonim ***** válasza:
28%
Szegedi Elina
2014. febr. 10. 21:12
 20/45 anonim ***** válasza:
65%
Ilona ;Katalin netán Erzsébet ? Nekem nem tetszenek ezek az úgynevezett magyar nevek .. Nem kell kiakadni ,egyszerűen most már a modern nevek futnak .Így volt ez régen is ,mindig megvolt az aktuális trend . Az általad említett 2 esélyes név közül nekem a Norina tetszik . Nekem tetszik még a : Gerda ; Letti . Most így ennyi hirtelen :) .
2014. febr. 10. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!