Milyen nevet választanátok negyedik kislánynak?
Figyelt kérdés
Emília, Kiara és Izabella név mellé? Vezeték név Szegedi. A Norina és a Johanna név esélyes, de ötletekre is kíváncsi lennék. Már ezerszer átlapoztam az utónéveket2014. febr. 10. 20:11
21/45 anonim válasza:
Gréta, Liza, Eliza, Nóra, de a Norina is tetszik.
22/45 anonim válasza:
Roberta passzolna negyediknek!
4csajszi? Hát nem semmi, szívből gratulálok!
23/45 anonim válasza:
Nekem tetszik a Johanna, a Norina túl kacifántos.
24/45 anonim válasza:
Norina
Amugy a Zsofia es a Boglarka is illene. Nem tul kulonleges, lehet tucatnev, de nekem ezek jonnek be nagyon. :-). Hiaba midnenkinek mas az izlese. Emiatt szerintem nincs jogunk leszolni masokat, velemenyunk lehet, de nektek se esne jol h ami neked tetszik nev es adod a gyermekednek leszolja valaki. Nekem pl rosszul esne ha a gyerekemet fikaznak a neve miatt.
25/45 anonim válasza:
Szerintem a Johanna gyönyörű. Kislányként lehet becézni hannának, hanninak, de felnőttként is bátran viselhető, ráadásul nem is olyan kacifántos, nyakatekert mint a mai divatnevek.
26/45 anonim válasza:
A jOHANNA NAGYON ILLIK A MÁSIK 3 LÁNYKA NEVÉHEZ IS:)
Az én lányaim:Diána Lilla,Glória Míra.Írisz Olívia:)
28/45 anonim válasza:
Johanna. A lányom Lilla, nekem ez a legszebb.
29/45 anonim válasza:
A primitív népcsoport visel ilyen különleges neveket. A régi történelmi és bibliai nevek az igaziak.
30/45 anonim válasza:
Akkor add azokat a neveket a saját gyermekeidnek ! Ha ennyire vallásos vagy ,tudhatnád Isten szemében mindenki egyforma ,nincs primitív népcsoport !! Szabad ország ,szabad akarat .. mindenki azt a nevet adja a gyermekének ,amit ő jónak lát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!