Nem merek tesztelni?
Két hete késik(időpontom amúgy is volt dokihoz, héten megyek), az összes tünet pipa. Szóval nem lepődnék meg, az eredményen, de valahol bazifélelmetes, hogy 98%-jön a baba. És hírtelen annyira tanácstalan vagyok, és kivagyok tőlle, hogy jön egy csöpség.
Pláne, hogy az érkezése nagyon de nagyon felkavarja az életünket.
Sajnos ő a viccbeli harmadik indián gyermek esete. Meglehet bírkózni egy nagyondenagyo nem várt csemetével? elmúlik a kezdeti sok, úgy az elkövetkező 18évben, vagy?
Magyarul:
A férjed egy alkoholista, aki csak úgy rád mászik és fájdalmat okoz, az együttléteitek pedig általában annyiból állnak, hogy ő, hogy is mondjam szépen... szóval elintéz egy perc alatt és kész?! Ne haragudj, ha félreértettem valamit, csak próbálok a többi válaszolóval együtt tisztán látni.
Szerintem tesztelj mielőbb, az idő ugyanis szalad, attól nem lesz jobb, ha húzod és nem hagysz magadnak esélyt felelősen, jól átgondoltan dönteni.
Mindenesetre, ha most mégsincs baba, el kellene gondolkoznod a kapcsolatodon. Bár szerintem akkor is, ha van...
Nem alkoholista, cask elment haverokkal bulizni, és végül mégis hazajött.
De igen azért nem élünk nemiéletet, mert már nagyon nem jó vele, kissé bizzarra vette a figurát.
A kapcsolatról annyit, hogy válásra gyúrok. Szóval sokat nem kell gondolkodni rajta.
A picin pedig, valószínű, hogy egyedül de vállalom, mert az összes alternative gondolata sem.
Értem. Nem vagy egyszerű helyzetben, sajnálom, hogy így alakult! :(
Viszont a teszttel tényleg csak előrébb leszel.
Kitartás!
Van valaki, aki esetleg tud majd neked segíteni a későbbiekben?
Most őszintén meglepődtem, és csalódtam...
Azt gondoltam, aki itt viszonylag normális keretek között, értelmes válaszokat tud adni mások életére vonatkozóan, annak a saját élete is rendben megy, és nem a "válásra gyúr".
Tesztelj nyugodtan, az eredményen már úgysem változtat!
Miért nem vettél be esemény utáni tablettát?
Miért adtál esélyt egy nem kívánt terhességnek, ha el akarsz válni? Már én is számtalanszor láttam, hogy erről írtál itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!