A nemvárt napján képes vagyok elsírni magam bármin. Jelenthet babát? Tesztelni még nem merek .
Szia kedves kérdező!
Bármit jelenthet, a neten találsz ovulációs és terhességi kalkulátorokat, ott ha beütöd az adatokat, kiadja mikor érdemes már tesztet csinálni, hogy a bizonytalanságod elmúljon! Ha babát szeretnél sok sikert hozzá! :))
Szerintem inkább tesztelj! :))
Nekem ilyen mindenen elbőgném magam időszakom a menszi előtt szokott lenni, utólag figyeltem fel rá, hogy amikor terhes lettem, pont, hogy tök nyugodt voltam, semmi hiszti abban az időszakban. De mindenki más, szurkolok! :)
Hát akkor lehet, hogy nálad meg pont a babát jelenti, ha te meg nem vagy sírós ilyenkor :) Nekem pont az ellentéte volt, sírós szoktam lenni, és akkor nem voltam az. Úgyhogy hajrá, és kérjük a beszámolót :)
3.válaszoló
Ilyenkor az ember képes dolgokat bebeszélni, ha baba van a dologban. Reménykedjünk, hogy neked is.
Nekem is sirós hangulatom volt 2 hete, nagyon reménykedtem,hogy sikerült a baba, mert én sem sirok mindenen, sőt, szinte semmin. Azon a héten még egy reklámon is el tudtam magam sirni, tegnapelőtt megjött :(
Kivánom neked, nektek, hogy baba legyen. Nagyon szoritok mindenkinek aki nagyon szeretne egy pocaklakót :) Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!