Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vélemény a H1N1-es...

Mi a vélemény a H1N1-es vakcináról? Beoltassam magam vagy sem? Van egy 4.5 hónapos kislányom. Nem tudom mi tévő legyek, mert hallom azt is hogy igen meg azt is hogy nem.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon a NEM OLTATOK táborát gyarapítottam...hétvégéig.A dokink is oltás ellenes volt,de változott a véleménye.A piciknél változatlanul nem ajánlja,azt mondja,a családot kell körbeoltani.És megtörtént.Apa,a nagy tesó,a barátnője,és én is beoltattam magam.Mivel gyerekközösségbe még nem jár,meg tudjuk oldani,h ne legyen sok ember között,illetve zárt térben.Úgy döntöttem,ha a babámról van szó,vállalom.Vasárnap oltottak bennünket,és egyikünknél se volt semmilyen mellékhatás.Úgy érzem,jól döntöttünk.
2009. dec. 8. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!