Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! őszintén hirtelen...

Anyukák! őszintén hirtelen haragotokba büntettétek már olyannal kisgyereketeket amit azóta nagyon megbántatok? Megbocsáltottatok magatoknak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 11:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Sajnos" én még magamból indulok ki...

A konnektorozás nálunk is menő, biztonsági eltekerős bigyó van benne, de rájött a kis trükkös kétéves, hogy hogyan működik! Na ezért én is kiabálok.

Azt hiszem erre jogos a mondás, hogy "inkább ő sírjon, mint én"...

2014. febr. 5. 16:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én senkit nem pontoztam le és aki ide jön lepontozgatni az nyugodtan menjen is innen!! Minden válasz hasznos!

Amugy velem is megtörtént ezért kérdeztem. És azóta is bánt :( nálunk sokadszori étel kiborogatás a tálcára majd földre dobálás miatt volt. Bevittem a mosdóba és rákapcsoltam a villanyt :( de kb 10 mp volt de ahogy elkezdett sírni már meg is bántam. Kis ilyedt arcát nem felejtem elmés soha de soha nem csinálok ilyet se más büntit semmiért. Inkább számolok vagy 20ig.

2014. febr. 5. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!