Van itt rajtam kívül olyan anyuka, aki szeret játszótérre járni?
Figyelt kérdés
A valamivel alattam lévő kérdés kapcsán fogalmazódott ez meg bennem, de alapból ritkán olvasok itt olyat, hogy valaki szeretne játszóterezni. Van itt egyáltalán ilyen rajtam kívül? Én szeretem, hogy szabadjára tudom engedni a gyerekeimet a játszón anélkül, hogy attól kelljen félnem, hogy egy kocsi alá rohannak, szeretem, hogy gyerekek között vannak, sőt, még az odajáró anyukák többségével is nagyon jól kijövök, némelyikkel már szinte baráti a kapcsolatunk. Van még más is így? Vagy ez nagyon egyedi, és a játszóteret inkább utálni illik?2014. febr. 4. 15:17
11/11 anonim válasza:
Én ezt is szeretem. Szeretek velük mindent csinálni, otthon is, játszótéren is szívesen vagyok velük. Én csak a klikkes anyukákat nem szeretem, akinek a gyerekére nekem kell vigyázni, vagy megvédenem tőle a sajátomat, mert nem ér ré odafigyelni. A játszótérrel csak ennyi bajom van, de erről nem a hely tehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!