Ti igy bevállalnátok a babát?
Figyelt kérdés
Nagy valoszínûsèggel babát várok. Mèg "csak" pozitiv tesztem van, orvosnàl nem voltam, 4-5 hetes lehetek. A párommal összeszàmoltok a bevèteleket, kiadàsokat. A bevètel 170.000. A kiadàs (rezsi+hitel) 100.000. Marad 70.000 Mi màr eldöntöttük a párommal hogy mit szeretnénk. Majd kèsõbb leirom hogyan döntöttünk. Kiváncsi vagyok hogy ebbe a helyzetbe meg tartanàtok vagy sem?2014. febr. 3. 20:12
2/21 anonim válasza:
Ebben benne van már az is, amit te fogsz a gyerek után kapni? 70 nem sok a kajára és a gyerekre, de nem is olyan csekély összeg. Én bevállaltam, nem bántam meg :)
5/21 anonim válasza:
Igen, én mindenképpen "megtartanám".
(Bocsánt, off: még egy kismacskára se szívesen használnám ezt a kifejezést, nemhogy egy kisbabára).
6/21 anonim válasza:
Számomra ilyenkor már nincs más választás. Bár a pénzen kívül a fejemnek inkább szülnék mint csak a páromnak.
9/21 anonim válasza:
Kedves 5-ös, szívemből beszéltél! Végre valaki így gondolja és ki is mondja. Maximálisan egyetértek!!!
A babát szeretettel fogadnám és várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!