Ma reggel pozitivat teszteltem. Hova kell ezután menni? Védőnőhöz? Nőgyógyászhoz?
Várj még 2-3 hete, aztán menj nőgyógyászhoz aki megállapítja a terhességet vizsgálattal, UH-al (a pozitív teszt nem számít annak).
Majd ezután kell felkeresni a körzeti védőnőt, ezzel ráérsz a 10-12. hétig.
Előtte nem szívesen állítanak ki kiskönyvet, mert az esetleges vetélés miatt csak felesleges papírmunka és fájdalom várna rád.
4es, te miket beszélsz? Felesleges papírmunka egy esetleges vetélés előtt? Ez röhej, nem így állnak hozzá a védőnők, hogy "Ó ne gyere 8-9 hetesen, úgyis lehet elvetélsz, akkor meg kárbamegy a napom!" Ugyan már.
Én is 8 hetesen mentem először a védőnőhöz (a nődoki után 2 nappal), és már küldött is vérvételre, aminek meg kellett lennie a 12. hétre.
4-es vagyok
Nekem így mondta a védőnő és ha belegondolsz érthető is.
Szerintem is elég a 7. Hét körül menni nőgyógyszhoz, tehát a az utolsó menstruáció első napjától számított 7. Héten. Persze, ha bármilyen gond van( vérzés, barnázás), akkor elöbb.
Ha ő hall szívhangot, akkor leletezi, és ezzel a papírral mész a védőnőhöz.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!