15 honaposom még pépeset eszik csak. Ez baj?
Nem hajlandó darabosat enni. Rágni sem. Egyedül a sajtot harapja és eszi meg. Hat foga van.
Más gyerek is ezt csinálja?
Már mindent próbáltam. Ha darabos a kaja, akkor inkább nem eszik.
3-as es szerinted az normalis h nem ragja meg a hust 3 evesen egy gyerek? Igenis baj.
Az meg h 15 honaposan 6 foggal nem rag semmit az is eleg durva. Ennyi idosen mar szinte mindent ennie kellene! A kenyeret is turmixolod? Vagy akkor gondolom nem is eszik semmi ilyesmit. Probalgatni kell. Nem rahagyni. Nekem a lanyom 7-8 hosan ket foggal mar mindent szeretett megragni, 1 evesen a turmixot ki tudja miota nem hasznaltuk. 6 foga van neki is de imad darabosakat enni.
Szerintem ahogy az egxik valaszolo irta az nagyon jo otlet probalgasd hatha megeszi szepen ha nem adod a pepet elobb-utobb rakap majd a darabosra. De csak picikkel probalkozz.
Öklendezik a darabostol sajnos.
Akkor hova forduljak ezzel? Milyen orvoshoz vagy szakemberhez? Háziorvos legyintett rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!