Baj, ha 100méternél többet nem hajlandó sétálni a 16 hónaposom?
Ebben a korban ez még teljesen normális. És nem is lesz másként. Ezt el kell fogadni. Minden lefoglalja őket mindenre kíváncsiak.
Az én fiam 2 és fél éves, azért már jóval gyorsabban haladunk és sokkal nagyobb a megtett táv, de még a mai napig nehézkes időre célirányosan eljutni, mert mindenre kíváncsi.:) A célirányos út megvan, de azért előbb el kell indulni itthonról oda, ahová igyekszünk.
Tök normális, amit csinál! S nem is kell még sokat tudni sétálnia.
Nyugi, így a jó. Neki még fel kell fedeznie a világot!
Amúgy ez is, mint így minden kicsi korban csak átmeneti időszak. Hamar túl lesztek rajta, észre sem veszed, és hamar el is felejted a dolgot!
Lányom is ezt csinálta tavaly.
Most 2,5 éves, és szépen jön mellettem, kézen fogva, célirányosan. Már jó ideje tudja, hogy így kell, és nem áll meg minden szösznél.
Én sem használtam babakocsit a lányom 10 hónapos korától, mert úgy utálta mint a bűn!
Bátorság vagy sem, ez volt.
Inkább haladjunk lassan és álljunk meg minden bokornál, minthogy végigüvöltse a babakocsizást, és fejjel kimásszon belőle. Amúgy 4 hónapos korától utálta, úgyhogy örülök, hogy valameddig kihúztuk.
Utána sétáltunk.
Én amúgy annyira nem bánom, nem volt könnyű eljutni valahová, de azért nem volt rossz.
Persze nagybevásárlást nem intéztem így, akkor autóval mentünk. Ha nem lett volna kocsim, bizonyára akármi is történjék, beültetem babakocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!