Ég és föld a két gyerek?
Azt mondják nincs két egyforma testvér. A környezetemben is ezt tapasztaltam. Akinél két gyerek van leírná, hogy mikben különböznek? Könnyebb az egyikkel, mint a másikkal, vagy csak bizonyos dolgokban?
Nálunk a lányom egy nagyon eleven rakoncátlan kislány. Pont mint én voltam. Tervezünk kistestvért, és nagyon remélem, hogy ő már a férjemre fog hasonlítani: nyugodt, békés, nehezen felhúzható
Belőlem egy is sok, mégis ketten vagyunk:-)
A nagy pörgős, rohanós, izgága, ugrálós, keveset alvós, rossz evő, nyugtalan igazi kis hiperaktív és nem érzelgős.
A kisebb nyugis, órákig képes egy helyben lenni, minden játékban elmerül, kitartó, nyugodt, zabagép, nagy alvó, bújós-puszilkodós, igazi kis nyugodt szeretetbomba. 2 év van köztük és fiúk. A nagy az én vagyok, a kicsi tiszta apja:)
Nekem is különbözőek, pedig egyneműek, kicsi is a korkülönbség, így ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk.
A nagy pörgős, gyors észjárású de nincs türelme leülni és tanulni, nyitott. Szereti a fiús dolgokat. A kicsi pont az ellentéte, lassú, nem túl logikus gondolkozású, de szorgalmas. Szófogadó is, neki elég egyszer elmondani valamit, szépen kérni, míg a nagyobbnak mindenre az az első szava, hogy DE.... mindig a kifogásokat keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!