Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ég és föld a két gyerek?

Ég és föld a két gyerek?

Figyelt kérdés

Azt mondják nincs két egyforma testvér. A környezetemben is ezt tapasztaltam. Akinél két gyerek van leírná, hogy mikben különböznek? Könnyebb az egyikkel, mint a másikkal, vagy csak bizonyos dolgokban?

Nálunk a lányom egy nagyon eleven rakoncátlan kislány. Pont mint én voltam. Tervezünk kistestvért, és nagyon remélem, hogy ő már a férjemre fog hasonlítani: nyugodt, békés, nehezen felhúzható

Belőlem egy is sok, mégis ketten vagyunk:-)

2014. jan. 31. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
unokatesoim.. nagyon különböznek.. az egyik kedves, vicces, nyugodt. a mäsik meg pont ennek a forditottja..
2014. jan. 31. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A nagy pörgős, rohanós, izgága, ugrálós, keveset alvós, rossz evő, nyugtalan igazi kis hiperaktív és nem érzelgős.

A kisebb nyugis, órákig képes egy helyben lenni, minden játékban elmerül, kitartó, nyugodt, zabagép, nagy alvó, bújós-puszilkodós, igazi kis nyugodt szeretetbomba. 2 év van köztük és fiúk. A nagy az én vagyok, a kicsi tiszta apja:)

2014. jan. 31. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
A nagyobbikom (lány) visszahúzódó, társaságban csendes (itthon nem), idegeneknek 100%-ig szófogadó, soha nem volt gond a magatartásával se az oviban, se most a suliban, alig mer(t) köszönni, ha idegen kérdezi, akkor max 1-2 szóval, csendesen válaszol, nem szeret kapcsolatot teremteni, és szerepelni. Olyan, mint a férjem. A kisebb (fiú) mindenkit leszólít akárhol, ha úgy tartja kedve, ha épp nincs kedve szót fogadni, akkor akár az atyaúristen (vagy ovónéni) is rászólhat, azt is letojja magasról, mindig mindenkivel társalog, beszédbe elegyedik és ismerkedik, imád a középpontban lenni és szerepelni (olyan, mint én). Ezen kívül nagyon hasonlóak, szeretnek enni, aludni, nagyon nagy a mozgásigényük, mindenre kíváncsiak, imádják az állatokat, szeretnek kirándulni...
2014. jan. 31. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is különbözőek, pedig egyneműek, kicsi is a korkülönbség, így ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk.

A nagy pörgős, gyors észjárású de nincs türelme leülni és tanulni, nyitott. Szereti a fiús dolgokat. A kicsi pont az ellentéte, lassú, nem túl logikus gondolkozású, de szorgalmas. Szófogadó is, neki elég egyszer elmondani valamit, szépen kérni, míg a nagyobbnak mindenre az az első szava, hogy DE.... mindig a kifogásokat keresi.

2014. febr. 1. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyformán rosszcsont mindkettő. Bár a kicsi talán még nagyobb rosszaság lesz :D Amúgy ugyan olyan jó evők, ugyan olyan rossz alvók. Nem is tudom, hogy van-e olyan amiben különböznek a nemükön kívűl :D
2014. febr. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!