Anyukák! Mennyi pénzetek marad élélemre?
nem írtad le, max régebben, hogy a pasid elpiálja, elbagózza.....
nincs hozzá közünk?????? akkor te miért turkálsz más pénztárcájában?????
"Anyukák!Mennyi pénzetek marad élelemre?"
neked mi közöd hozzá?????
egyébként 3 gyerekünk van és kb havi 200 e ft marad csak kajára.....
Engem az háborít fel, hogy marad 65 e ft-otok és elpiálja, elbagozza a pasid, a gyerekek apja. milyen ember/apa az ilyen????
és itt panaszkodsz, hogy csak 20 e ft marad. NEM, NEM annyi marad nektek. a te felelősséged is, hogy ne a gyerekek elől igya el a mocsok párod!!!!
márcsak azért is írom, mert én márcsak tudom, hogy 3 gyerek mekkora felelősség
1,3,5 évesek.
egyszerre írtunk.
mit gúnyoskodsz és mit siránkozol itt????
hol a 45 e ft-os különbség? Írtad, mégegyszer leírnád, mert ugye én hülye vagyok.
Tápszer 10
pelenka 10
popsikenőcs, popsitörlő 2000
Óvoda havi 4000-9e
tisztálkodás, tudfürdő, tampon, sampon, fürdető stb. 8000
Okey?
Ovi 9 e ft????? ne viccelj. legalább félárasok vagytok, ha nem teljes ingyenesek......
két gyerek ovis?
Albérlet 45 ezer
Víz 11 ezer
Villany 12 ezer
Kölcsön 15 ezer
Gáz: nyáron 5 ezer, télen 30 körül. múlt hónapba 28 ezer volt.
Oviba ebédpénz 4ezer
Tápszer 7 ezer
tv, net: 6ezer
telefon előfiz, 7ezer
párod 120 e ft-ot keres
családi minimum: 48 e ft
gyes, ha nem gyed: 25 e ft
azaz 200 e ft
most olyan költségeket írtál fel, amiket múlkor már felsoroltál
azaz még mindig állítom, hogy az össz kiadásotok 140 e ft körül van, számold ki, te írtad le.
a bevételetek 200 e ft legalább. és a családi adókedvezménnyel mi van egyébként?
szóval még mindig 65 e ft nálam
Félár. 5ezer. Ezen felül még vannak kiadások amit be is fizetek, ha hiszitek ha nem:) mert ugye már azzal is meg lettem gyanusitva, hogy a szülők meg az ovoda fizeti a programokat a lányomnak!
pl. a bábszínház 3500. ez is belett fizetve. minden héten gyümölcs. most volt farsang, arra sütöttem és vittünk is pár cuccot. Pl kedden játszóházba mennek, oda a buszpénzt kell fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!