Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyi pénzetek...

Anyukák! Mennyi pénzetek marad élélemre?

Figyelt kérdés
Ha kifizettek mindent, kölcsön, albérlet, rezsi, pelenka, tisztálkodási szerek egyszóval mindent kifizettek, mennyi marad kajára? Kitartotok hó végéig? Hány gyereket neveltek?
2014. jan. 31. 17:13
 31/96 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, azért sikerült valamit találnod a sok hasznos tanács között??? Tápszert, dokival feliratni, a tv csatornát csökkenteni, vizet/áramot kevesebbet használni? Igen, egy baba mellett nem könnyű, ilyeneken spórolni mosni, fürdeni kell, a gyerekek miatt de valamit próbálj meg, az a támogatás meg tényleg jó ötlet lenne :) vagy abból a kevéske pénzből is olcsó ételeket kihozni, tojás leves, májkréme kenyér paprikával (persze nemolcsó, de legalább zöldség) tészta tejföllel, vagy valamit ami nem olyan drága. Narancs, manadrin az sem olyan brutális az ára, (szezonális) de gyümit is ehetnek így a gyerkőcök. Vagy édességet nem veszel, bár lehet nem is tudsz, de a palacsinta, vagy tejbegríz, el tudsz készíteni és ehettek nyalánkságot alkalomadtán.
2014. jan. 31. 19:08
 32/96 anonim ***** válasza:
76%
Ja, igen, a telefon előfizetést mindenképp mondjátok le, ha nincs rajta hűség és legyetek kártyások. Rengeteget lehet így spórolni. A rendszeres gyermekvédelmit mindenképp próbáljátok meg. Gondolom nem egyszerű igényelni, mert albiban vagytok és fogadjunk, hogy nem engedi a tulaj a bejelentkezést. Mikor én igényeltem, én családtagként voltam bejelentve, de még így is parádézott rajta az önkormányzat, hogy én milyen jogcímen lakok a bejelentett lakcímemen, mikor ott laktam születésem óta.
2014. jan. 31. 19:09
 33/96 anonim ***** válasza:
30%

Gratulálok mindenkinek! A kérdező nem azt kérte, hogy oldjátok meg a problémáját! Vagy hogy hogyan és mit csináljon a pénzéből!

Gratulálok, hogy mindenkinek csak az abortusz jut rögtön az eszébe azért, mert nem marad 200 ezer forintja havonta! Itt mindenkinek milyen sok marad! Csakhogy nem a pénz a minden! Lehet, hogy neki csak annyi marad, de lehet, hogy 100x boldogabbak mint az akinek olyan nagyon sok marad!

Feltett egy kérdést ti meg rögtön csak bántjátok és adjátok a sok sok ötleteket....

És igen lehet, hogy nem vmi sok pénze marad, és lehet, hogy 5 főnek tényleg kevés, de nem biztos, hogy a sok bántással jobbat tesztek neki!

ki tudja egyszer nem kerül-e ilyen helyzetbe vki akinek ilyen sok marad és az abortusz az első ötlete...

2014. jan. 31. 19:43
 34/96 A kérdező kommentje:

A telefont nem lehet lemondani, hűségidő alatt vagyunk. Egyébként 4 ezer a készülék+3ezer amit lebeszélek, szóval nem kell azt hinni hogy egész nap dumálok rajt. A net is hűségidős. Sajnos a rezsiből sem tudok kevesebbet faragni, így is ott spórolok ahol tudok.

Köszönöm a megértő szavakat, jól esnek.

Valaki kérdezte, ha a negyedik gyerek becsúszna azt is megtartanám e? MEG!!!

2014. jan. 31. 20:00
 35/96 anonim ***** válasza:
63%
Akkor 33 válaszoló. Leszarjuk a kérdezőt, jobb így neked? Egy rossz szót nem írtak, inkább segíteni próbáltak. Mert gondolom, az hogy oda írja, "h csak ennyi marad neki :/" ez nem épp arra utal, h valami ba...ott boldog lehet. Azt én sem pártolom aki egyből az abortuszt írta, de ha már valaki próbál segíteni, ne gratulálgass ;) mert, Te meg mi a francnak írtál ide, ha semmi értelem sem volt a válaszodban, csak ide jöttél verni a nyálad meg okoskodni, ezzel ez az anyuka tényleg rohadtul előrébb van!
2014. jan. 31. 20:08
 36/96 anonim ***** válasza:
95%

33-as! A tipikus sablon! "A szeretet elég mindenre"!

Beszélgess már el egyszer olyan gyerekkel, aki egész hónapban paprikás krumplit eszik és a csirkelábpörkölt már luxusnak számít!

2014. jan. 31. 20:31
 37/96 anonim ***** válasza:
92%

Sok mindent leírtak előttem. Egy kérdés vetődik fel bennem, érdekes módon sok nehézsorsú családnak van magas telefon előfizetése hűségidő és készülék miatt! Ezt nem értem! Ha sz@rul állok, miért veszek telefont részletre? Nekünk kb 100 ezer marad kajára, de még mindig nincs drága telefonom, se egészben, se részletre, mert sajnálom rá a pénzt!!! És nem egy nehéz sorban élőt látok százszor jobb telefonnal járni, mint az enyém, csak mert a részletfizetés olyan jól hangzik. Nem gondolkozik senki előre??? Ha nekem havonta meghaladja a 3000 ftot a teloszámlám, már a fene megesz, mert fölösleges pénzkidobának érzem.

Egyébként a gyereknek nem kell fizetni kaját, ilyen jövedelemre jár a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény ingyen étkezéssel.

Tápszer is orvos által olcsóbb.

Tisztálkodási szer gyerekeknek jó a gyógyszertári, nektek a legolcsóbb tecsós vagy bármi.

Mosni tökéletes a dosia, 10 kg-ot tudsz venni 2500-ért. Öblíteni ecet rendkívül jó. Egyéb takarításra is ecet.

Villannyal spórólni kell! Eztmeg kell tanulni, sehol ne égjen fölöslegesen.

Víz: fürödhetnek a felnőttek a gyerekek vizében.

egy csomó spórolási lehetőség van. Mi is így csináljuk, pedig többet rakunk az asztalra, de legalább több marad enni. Én eldöntöttem nem az állam zsebit tömöm, ha nem muszáj.

2014. jan. 31. 21:24
 38/96 anonim ***** válasza:
79%
Eddig nem szóltam hozzá,de most muszáj....3 gyerekünk van,a legnagyobb egyetemista,a legkisebb még nincs másfél éves.Hitelünk nincs,saját családi házban élünk.Kb. 150-200 ezer ft-unk marad.Kérdező:őszintén írom,az elején még sajnáltalak.Most már CSAK a gyerekeidet sajnálom,Téged pedig egy felelőtlen embernek tartalak.Soha nemvolt abortuszom,ám-ennek ellenére-nagyon meglepett,hogy a 4.-et is megtartanád,ha becsúszna.És ugyan mire?A nyomorra?A meglévő három kárára?Vagy segélyekre?Vagy:MIRE?Mivel még kicsik a gyerekeid,fogalmad sincs mibe kerül a taníttatásuk(gimi,különórák,osztálykirándulás,könyvek,egyetem,).Gondolom sokszor gyógyszerre se jut(ha úgy veszem,hogy egy üveg Nurofen lázcsillapító,vagy valamilyen köptető 1000-1500 ft).Bár felháborít a felelőtlenséged,a gyerekek érdekében kívánom,hogy rendeződjön az anyagi helyzetetek!
2014. jan. 31. 21:34
 39/96 anonim ***** válasza:
84%

Ja tuti boldogok a nélkülöző éhező gyerekek. Nem olvastam végig de ezeken megakadt a szemem! Hogy mertek ilyeneket írni? Talán a helyükben vagytok vagy mi? Nincs kaja megint gyerekem de nagyon szeretlek lakj jól avval. Beteg vagy de nincs pénz gyógyszerre hogy ne fájjon de azért szeretlek jobb? Menjen az ilyen ostoba a búsba! Van kettő akit épp hogy eltart de azert megtartja hogy mind nélkülözzön.

Amugy meg vissza lehet már menni dolgozi gyed - gyes mellet! Ha meg gyesre szülted munka nélkül akkor no comment! Szegény gyerekek!

2014. jan. 31. 22:08
 40/96 anonim ***** válasza:
84%
A 38.vagyok.Igaza van az előttem-37.-válaszolónak.Bár megtehetnénk,de nincs drága telefonunk,nincs hűségnyilatkozatunk(se az internetre,se a kábeltévére,se a telefonra).A villanyszámlánk nekünk 11000 ft(nyáron,télen kevesebb),holott 120 nm-es a házunk,mosogatógép,mosógép légtisztító(asztmatikus allergiája van a középsőnek),4 légkondi van.Meg a tvk,gépek.
2014. jan. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!