Anyukák! Mennyi pénzetek marad élélemre?
Figyelt kérdés
Ha kifizettek mindent, kölcsön, albérlet, rezsi, pelenka, tisztálkodási szerek egyszóval mindent kifizettek, mennyi marad kajára? Kitartotok hó végéig? Hány gyereket neveltek?2014. jan. 31. 17:13
51/96 anonim válasza:
Az embernek annyi problémája van az anyagiak miatt.Főhet a feje eleget.Olyan sok buta válasz érkezett szegénynek...Elég gondja lehet és ti még belerúgtok.Gratulálni tudok!
52/96 anonim válasza:
Kedves utolső, végig olvastad az egészet?Csodálkozol,hogy kapott hideget-meleget?Erre a szegénységre megtartaná a 4.ik babát is ha becsúszna.Nem csodálom,hogy sokan kiakadtak.
53/96 anonim válasza:
Tök jó, hogy egyesek szülik a szegénységbe a gyerekeket sorba, aki meg átgondolt és vár egy gyerekre is, azt meg az ilyenek szólják le...szegény gyerekek :(
54/96 A kérdező kommentje:
Én leszoltalak téged?? Tényleg??
2014. febr. 4. 21:13
55/96 anonim válasza:
50-60 ezer marad. Ket gyerek van.
56/96 anonim válasza:
Ha annak idejen kiirt volna a kertezo egy kerdest hogy mit tegyen elvetsse vagy megtarsa a gyereket. Mindenki a megtartasra biztata volna. Most hogy megvan a gyerek abortuszra kuldtek volna. Ez nem ertem.
57/96 anonim válasza:
Annak idején kiírt a kérdező egy kérdést, miszerint 8 hetes terhes és a párja nagyon megverte, lehet-e baja a babának? Na akkor sem hallgatott a jó szóra és azóta is megtartotta ezt a szokását...
58/96 anonim válasza:
kiírta azt is a terhesség végén, hogy örökbe adja-e. és a többség azt írta, hogy igen!
annyi kérdése volt már a kérdezőnek, mind biztosíték kiverős, össze kéne gyűjteni, hogy aki csodálkozik a reakciónkon, ő is tisztán láthasson milyen zűrös, nyomorgós, éhezős életük van... :(
59/96 A kérdező kommentje:
Volt egy kommentem, amit tõrõltettetek....
Nem.ên irtam ki hogy megvert a fêrjem. Kevertek valakivel ês oõrülnêk neki.ha nem gyanusitgatnátok. Kõsz
2014. febr. 8. 23:28
60/96 anonim válasza:
És valószínűleg a párod sem pék és nem kölcsön segítségével költöztetek "nagyobb" albérletbe, és te sem huszonpár éves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!