Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha havi 15 ezer forint maradna...

Ha havi 15 ezer forint maradna ennivalóra, hogy osztanátok be?

Figyelt kérdés
Ennyi maradt, mert kifizettünk pár elmaradást és a fűtés miatt 28 ezer lett a gáz is. Én nem tudtam beosztani, teljesen kifogytunk.
2014. jan. 30. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

csajok, ne haragudjatok, de előző hónapban egyáltalán nem volt hideg, sőt! mi lesz következő hónapban, hisz most már tényleg kell fűteni? :(

én is sütnék kenyeret, 2-3 naponta, vajat vennék és nagyon olcsó feltétet hozzá, hétvégén meg krumplis ételt főznék.

2014. jan. 30. 21:23
 12/30 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Azért mi eddig is fűtöttünk 9 hónapos babára...
2014. jan. 30. 22:21
 13/30 anonim ***** válasza:

Mi is fűtöttünk eddig is, másfél éves gyerekre, nem volt hideg napközben ha nem gyújtottunk be, de az esti fürdéshez viszont kellett a meleg. Volt hogy 10 ezret osztottunk be, valóban az olcsó dolgokat vettük, de olyat amiből főztünk, ha nem is magunknak de a gyereknek levest.

Megmondom őszintén, mindkét család olyan, hogy ha disznóvágás van vagy épp neveltek csirkét, havonta 1-2 darabot ajándékba hoznak, de az majdcsak hogy semmire sem elég, hisz ha abból indulunk ki hogy egy férfi mennyit eszik...:) És sajnos volt rá példa hogy 1 nap alatt nálunk elfogyott több mint 1 kiló kenyér.

szóval, olyat érdemes főzni ami kiadós, pl. húslevesből is nagy adagot, nem feltétlen sok hússal, de két napra is elég egy nagy tál.

Viszont hús mellé meg kel paprika ami nem olcsó, kell mellé krumpli, ez az amaz...liszt,zöld és sárgaborsó, olcsó fasírt,egy kis tej,gríz,meg vannak ezek az olcsó húsok de jó minőségűek, pl. kacsanyak, vagy farhát. 150-250 ft között mozog kilója, és elég elfogadható is! levesnek, pörköltnek megfelel, van amelyiken még van is annyi hús hogy sütve is megéri pl.krumplival :)

2014. jan. 31. 00:41
 14/30 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Kérdező, látod, nem vagy egyedül. Be lehet osztani azt a pénzt, másoknak is sikerül, ha néha-néha úgy alakul egy hónap. De akkor el kell felejteni a tejszeletet, az üdítőt, a cigit, csokit, dobozos sört és csak az élelemre koncentrálni, nem pedig széttárni a kezed, h neked nem sikerült. Mi az, h nem sikerült?? Akkor most éheztek?

2014. jan. 31. 10:30
 15/30 anonim ***** válasza:
Minden elismerésem azoké akik kitudnak jönni ennyi pénzből.
2014. jan. 31. 10:56
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

"...el kell felejteni a tejszeletet, az üdítőt, a cigit, csokit, dobozos sört..."

Mi semmi ilyet nem veszünk, tényleg csak a legszükségesebbet. 14 hónapos a lányom, szerencsére már mindent ehet, de sajnos sokszor ő is csak sima vajas kenyeret reggelizik, vagy ma pl. tettem rá neki májkrémet.

Tudom, nem egészséges és nem ez a követendő példa, de van ilyen is, hogy semmi feleslegesre nem költünk, mégis éhezünk.

Pedig már nem is fűtök csak kicsit abban a szobában ahol alszunk, inkább jól felöltöztetem a gyereket és magamat is.

Muszáj, mert csak GYES+családiból nem lehet másképp megélni.

2014. jan. 31. 11:08
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos...és most itt hibáztatnám a kormányt!...
2014. jan. 31. 11:39
 18/30 anonim ***** válasza:
66%
sok mindenért lehet hibáztatni a kormányt, de az, hogy valaki munkanélküliként szül és a csp-ből és a gyes-ből szeretne megélni... nem hiszem, hogy a kormány hibája, éppeszű ember nem szül havi 35E bevételre...
2014. jan. 31. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:
29%

Nem GYES-ből és családiból szeretnénk megélni, de nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal, hogy szeretnék dolgozni, de nincs hol!

Akinek van pénze az könnyen osztja az észt, hogy X összeg alatt ne szüljenek az emberek.

Akkor aki szegény, annak sose legyen gyereke???

Aki ezt írja az lelki szegény és nagyon sajnálom szegényt.

Nekünk ugyan pénzünk nincs, ám a lelkünk sokkal gazdagabb, mint sok ide írogatónak.

2014. jan. 31. 13:04
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Lelki gazdagségtól nem lakik jól egy gyerek! GYES + CSp-re én sem szülnék. Annak a gyereknek igényei vannak .és még lesznek is. Persze mindenhol vannak húzós hónapok, de ha állandóan havi 50-60 ezer a bevétel, az semmire sem elég, nemhogy gyereknevelésre.
2014. jan. 31. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!