Mi lesz a lányod a farsangon, ha NEM Hófehérke, Csipkerózsika, Ariel és kutyafüle hercegnő lesz?
9 évesen tavaly madárijesztőnek öltözött, itthon készítettük a jelmezt. Szerintem nagyon jó lett.
Előtte években volt méhecske, ördög, oviban pedig hercegnő, magyar ruhás lány.
Szia!
Tavaly fekete cica volt a kislányom. Vettem egy fekete tornadresszt, fekete harisnyával, volt cicafüle és farka hozzá. És hogy azért a sok királylány között ne érezze rosszul magát, egy rózsaszín-fekete tütüt adtam rá hozzá. Ja és a kínaiba vettem egyí fekete-fehér csíkos mamusz szerű kis tappancsot neki! És az arcát kifestettem cicásra. Üdítő látvány volt volt a sok habos-babos tündérkirálylány között :)
Idén Piroska lesz. Van egy pirosalapon apró fehér pöttyös tunikánk, vettem egy kapucnis piros pelerint, veszek piros harisnyanadrágot, és eddig felhajtok vmi olcsó piros topánkát. Ja és van piros fülbevalója, a haját befonom kettő copfba, és lehet h az arcát is kipirosítom mint az Anna-Peti-Gergő könyvben :) A kosárkájába sztem rakok vmilyen apró csokit vagy cukrot amit szét tud osztani a kispajtásoknak!
Jó farsangolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!