Jelmezkölcsönzőt csinálnék, és készítenék olyan ruhákat is, mint amilyen a rajzfilmekben van. Például Hófehérke, Csipkerózsika ruhája. Ha pont úgy elkészítem ezeket a ruhákat, mint ahogy rajzolva vannak, sértek-e valamilyen jogokat, vagy ilyesmit?
: DDD A Grimm-fivérek..ezen nagyon nevetek most. : D
Szerintem nem kell ilyesmitől tartanod..gondolom olyan ruhákat csinálnál, mint amilyen a Disney-filmekben van a szereplőknek.Még ha ez sértene bármilyen jogot is (mellesleg szerintem nem), akkor sem azzal foglalkozna a Disney, hogy egy kis magyarországi jelmezkölcsönzőben milyen ruhákat varrsz a gyerekeknek. : D
A válasz megírásának időpontja: ma 22:06
a disney figuráknál óvatos lennék. a disney beperelt egy utazási irodát, mert engedély nélkül a katalógusukba berakta a disney world lógóját illetve mickey mouset a floridai utaknál.
Te RUHÁKAT fogsz készíteni, nem pedig DISNEY FIGURÁKAT!!!
(A komplett figurák vannak levédve!)
A rajzfilmekben levő ruhák nincsenek levédve, arról nem is beszélve, hogy kicsit más színű textilből máris nem ugyanolyan...
Én már sok jelmezkölcsönzőben láttam 101 kiskutya, vagy Hófehérke jelmezt.
22:20-nak
Az megint más : a logó az védett!!!
A disney-figurák is védve vannak, tehát nem nem lehet sem Micky-egeret sem Hófehérke figuráját sem prospektusba, sem bögrére másolva árusítani.
De a RUHÁJUK nincs levédve!!!!
Na, hogy halad a jelmezkölcsönződ ? :)
Ha terjeszkedsz akkor jöhetnél Kecskemétre is :D mert szerintem itt nincs semmi ilyesmi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!