Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, szerintetek a mai...

Őszintén, szerintetek a mai világban 34 évesen késői már egy második baba? Ti is várnátok eddig?

Figyelt kérdés

Tudom, nem vészes még ez a kor, hiszen sokan ekkor vállalják csak az elsőt. Nekem is van már egy 3 éves lányom. Most találtam egy munkát, ami most még szerződéses, de augusztusba van esély a véglelegesítésre. Most kezdek bele egy 3 éves suliba majd szeptemberben, mivel most 28,5 éves vagyok, így a suli végére kb 32 éves lennék. Egy évet minimum jó lenne dolgozni az új munkakörben ezen a munkahelyen, és ugye majd egy év lenne mire a terhesség végéhez érnénk, ha egyből összejön minden. Tehát kb 34 éves lennék, és ez mind ideális eset. Most még nem vágyom a tesóra, kicsi is a lakás, élvezem a munkát, úgy érzem, most a "semmire" szülnék, és vége úgy érzem, alakulnak a dolgaink. Vagy csak nekem tűnik későinek, és lehet épp ideális lenne majd az a kor?

Igazából a suli alatt nem mernék babát tervezni, hiszen ki tudja sikerülne-e így elvégezni a sulit időben, és az új munkakör betöltése nagyjából kötött (3- 3,5 év mivel többen mennek majd nyugdíjba).

Igazából most még tényleg nem aktuális annyira, meg ki tudja minden úgy lesz- e ahogy ígérik, de érdekelne mások véleménye, hogy ki hogy csinálná a helyemben?

2014. jan. 27. 19:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem késő. Én 24 voltam, mikor született a lányom, nem gondolom, hogy korán volt vagy későn volt. Éppen így volt jó, ha 30 fölött leszek, mikor születik a második, az meg úgy lesz jó, mert akkor lesz itt az ideje. A korom miatt biztosan nem mondanék le egy második babáról. Betegség vagy egyéb körülmény miatt igen.
2014. jan. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!