Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek mellett jut idotok a...

Gyerek mellett jut idotok a parotokra is?

Figyelt kérdés
A kisgyerekem nagyon kimerit minden nap. A nap vegen csak arra vagyom, hogy agyba legyek es aludjak. A ferjem szeretne, hogy tobbet legyunk egyutt, de mar nincs ra energiam. O nem erti meg, ha azt mondom hogy faradt vagok, azt mondja- mar megint? Tudom, hogy ra is kell szannom idot, de nem tudok annyit vele egyutt lenni amennyit o szeretne. Ti is voltatok ilyen helyzetbe?
2009. dec. 4. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

Nálunk is volt ilyen, de általában a férjem szokott fáradtságra hivatkozni. Mire hazaér, megvacsorázunk együtt, már 8-9 óra, megy aludni, aztán olyan korán kel reggel, hogy nem is látjuk, mikor elmegy. Hát sajnos azt kell ilyenkor csinálni, hogy a hétvégén pótoljátok az elmaradt együtt töltött időt. Nekünk ebből nincs gond, mi így csináljuk.

2009. dec. 4. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor alszik a babád, feküdj le te is pihenni. A házimunkákat próbáld a babáddal együtt csinálni, lehet, hogy tovább tart, de legalább nem olyan uncsi, lehet közben táncolni énekelni stb.

Ha ez így megy tovább, tönkremegy a kapcsolatotok. Szedd össze magadat szerintem egy kicsit, rendezd át az életedet.

Nem csak a baba a fontos, hanem te is és a párod is.

2009. dec. 4. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy nem kell ám megszakadni a házimunkában, hanem inkább beosztani. Én minden nap főzök, majdnem minden nap mosok, de mást ritkán iktatok be: nem takarítok minden nap, a követ heti egyszer felmosom, heti egyszer porszívózok és kész. Nincs kosz, nincs is hű, de makulat tisztaság, de ez épp elég gyerek mellett. Nem vagyok fáradt a nap végére. A gyerek, amikor meg elalszik, akkor nekem van időm magamra kicsit és arra a fél-egy órára azt csinálsz, amit akarsz, de nem házimunkát. Meg lehet a gyerek mellett is főzni...bár nem tudom, hogy hány hónapos a babád. Mert azért újszülőtt mellett még nem működnek flottul a dolgok, de 1 éves mellett már könnyebb.

Első

2009. dec. 4. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!