Anyukák! Ti hisztek abban, hogy a gyermekek 3 éves korukig látják a szellemeket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 11:27
2/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, és totál le lettem szólva, hogy nem hiszek benne! Még én lettem a szemét, hogy másokon "nevetek"
2014. jan. 24. 11:44
3/16 anonim válasza:
En sem hiszek benne sot semmilyen szellemes dologba. De ha valaki ebbe hisz hat szive joga. Nem gondolok ettol senkit sem tobbnek vagy kevesebbnek vagy furcsanak. En csak azt nem szeretem amikor szentul meg akarnak gyozni rolla, hogy igaz es higyek benne. Ha en elfogadom, hogy mas hisz benne akkor miert nem lehet elfogadni azt, hogy en nem.
5/16 anonim válasza:
Igen...nem 1 esetet tudnék most itt elmesélni a saját gyerekemről,vagy az ismerőseim gyerekeiről... de aki nem hisz ebben,és kőkemény szkeptikus hiába is sztorizgatok.Pedig attól,hogy ezek a dolgok nem átlagosak,és kézzel foghatóak,és sokakban félelmet keltenek,igazi csodák,és számomra öröm,hogy tudom,sokszor meglátogat bennünket a nagyi,vagy a nagypapi,akikkel pl.rendszeresen játszik a 2 éves kisfiam.A férjem szkeptikus, de a múltkori esettől ő is gondolkodóba esett! :D
6/16 anonim válasza:
Hát, nem mondom, hogy e kérdés körül forog az életem, de az tény, hogy az én gyerekem is mondott fura dolgokat kiskorában, pl. látott egy „bácsit” a szobában, vagy arról magyarázott, hogy az emberek feje fölött egy kis fényes dolog, „lángocska” van.
7/16 anonim válasza:
Ajjaj...de sok minden van még amit fel sem tudunk nagyon fogni(vagy nem akarunk!) még is jelen van életünkben.
8/16 anonim válasza:
Kicsit több, mint 3 éves korukig még nyitva a harmadik szemük, így látják az entitásokat, szellemeket, angyalokat.
Érdemes feljegyezni amiről mesélnek, mert ilyenkor még az előző életük emléke is megvan a fejükben.
9/16 anonim válasza:
Igen és sajnálom, hogy nem beszél még annyira a lányom, hogy el is mesélke.
10/16 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek....
Tételezzük fel, hogy mégis... az ember nem igen veszíti el a természetadta képességeit, sőt tovább fejlesztei az évek alatt, tehát ha a gyerek látja nekünk is kéne, de a gyerek elmélje még messze van a valós világtól így bármit odaképzelhet és próbálja felfedezni...
áh de mind 1... buta szülőtől lesz még több buta ember, ezért tartottunk ott ahol, nézd meg a mai fiatalokat... egy marék lepkének több esze van, mint 1-2 fiatalnak.
aztán most nyugodtan lehet leszavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!