Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudok melltartót venni?

Hol tudok melltartót venni?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy a mellem, 80/F kosaras és most kezd el teltebb lenni. Eddig is nehezen kaptam, de most terhesség alatt hol tudok venni?
2009. dec. 3. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 90D-ről ment fel 95F-re. Már a terhesség előttit is nehéz volt beszerezni, ha nem akartam 10 ezreket rákölteni. A gyógyászati segédeszköz boltban aztán vállalták a beszerzést (mármint kismama és szoptatós melltartó) németből hozták be, darabja vámmal stb 9600 Ft volt.

(Az már más kérdés, hogy a szoptatósak most is a szekrényben vannak, ugyanis nem használtam őket sajnos nem volt rá alkalom. Nem volt tejem. Egyébként a fővárosban bármit könnyebb beszerezni, mint itt vidéken, ahol néznek az emberre bután, hogy mit akar)

2009. dec. 3. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a müllerben vettem nagyon jó minőségűt. A drágább melltartók mind gyenge anyagból voltak ezzel megvagyok elégedve és árrban is korrekt olyan 2000 Ft körül volt. Azt nem tudom F-es van e. De én 95 D-st vettem. Egy próbát megér.Nagyon jól tartja a mellem.
2009. dec. 3. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Átérzem, én is vidéken élek.

Meddig fog nőni szerintetek? 1 mérettel elegendő nagyobbat venni?

2009. dec. 3. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát mint írtam nekem többet nőtt. D-ről F-re. Egyébként nem érdemes hamar venni sokat. Félidőig elvoltam sportmelltartóban, utána vettem E méretet, majd a 34. héten rendeltem meg az F méretet, mert szó szerint kibugyogtam a kisebből. De hallottam olyanról akinek semmit sem változott a mellméret. Ha beindul a tej, akkor rugalmas kell, tehát egy kicsit nagyobb legyen a kosár mint a saját méreted.
2009. dec. 3. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz nekem kicsik a tiédhez képest de 75Bröl 85Cre nőtt(néha picit nagyobb is volt)
2009. dec. 6. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 85/G volt, szoptatós melltartóból már H kosaras kellett. Potom 13.000-ért. Budapesten. És hidd el, itt is borzasztó utánajárás, amíg kapok megfelelőt.
2009. dec. 6. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!