Hord valaki 100B méretű szoptatós melltartót? Hol vetted, milyen üzletben?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 15:36
1/3 anonim válasza:
Írd be google keresőbe hogy szoptatós melltartó...nagy méret. A Nyugatinál van egy fehérnemű bolt, az átjáróban. ott vannak nagy méretben is, de nem olcsóak... :( Én sehol nem találtam 8-9 ezernél olcsóbban szoptatós melltartót nagy méretben :(
2/3 anonim válasza:
Én itt vettem, megrendeltem, végül egyel kisebb méret kellett. De megbízhatóak voltak. Sok helyen jártam de vicces módon D vagy max. E kosár volt a legnagyobb.... vicces... nekem terhesség előtt is bővel E vagy inkább F volt a kosárméretem (65 kg és 168 cm vagyok)
3/3 A kérdező kommentje:
Mindenféle méretet láttam, de ez a 100B mintha hiányozna a palettáról...
2010. jún. 14. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!