Ilyen a hasam császár után 3 hónappal. Nektek is ilyen volt?
2014. jan. 22. 15:54
21/29 anonim válasza:
Nekem még 6 hónap után is iszonyat nagy hasam volt. Nekem feljebb volt púpos. Nálam az volt a gond, hogy középen kinyílt a hasizom. Szerencsére nem szakadt, csak megnyúlt.1 év után finoman tornáztatni kezdtem, de addigra magától is szépen elkezdett visszaállni minden. Már a kislányom másfél éves korára tökéletes lett. Laposabb hasam van, mint szülések előtt. :)
22/29 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta hogy a belső varrat elszakadt és csak a bőröm tartja a beleimet :/
Olyan ideges lettem hogy csak itthon jutott eszembe, hogy nem mondtam a dokinak, hogy nekem széthúzták a hasizmaimat, akkor azt nem is varrták ugye? Majd hív, hogy tud-e olyan szobát szerezni a kórházban amibe a babát is lehet vinni. Ha nem majd csak akkor műtenek meg amikor már nem szoptatok. Addig sérvkötőt kell használnom.
2014. jan. 24. 10:14
23/29 anonim válasza:
Hát ez f*ca! És ezt a Te orvosod nem látta?
24/29 A kérdező kommentje:
Nem látta. De már vagy 70 éves, elmehetne nyugdíjba...
2014. jan. 24. 11:41
25/29 anonim válasza:
Úristen. De jó, hogy elmentél megnézetni!
26/29 anonim válasza:
13as vagyok. Pontosan erre gondoltam... :( Sajnos a hegeden is látszik, hogy konstans feszítésnek volt kitéve. Természetesen a hasizmodat akkor összevarrták, de egyfelől annak a tartóképessége legjobb esetben is már csak kb. 80%-os, ezért olyan iszonyú gyakori a hegsérv, másrészt ha ügyetlenebb volt a nőgyógyász, akkor meg bármi megtörténhet. A legnagyobb ellenérv a császárnál mindig is a nőgyógyászok műtéti technikája marad. :( Mihamarabbi gyógyulást...
27/29 A kérdező kommentje:
Akkor is varrták a hasizmot, ha azt nem vágták?
2014. jan. 24. 13:48
28/29 anonim válasza:
A méhed a hasizmod alatt van. Szerinted hogyan emelik elő a picit, ha nem csinálnak valamilyen átjárást a méheden...? Márpedig ha azt csinálnak, akkor azt zárni kell, mert ha nem zárták volna, akkor most nem beszélgetnénk.
29/29 anonim válasza:
Jaaaa, látom, hogy azt írod, széthúzták... Tök mindegy. Akkor is összevarrják, muszáj, amúgy ott maradnál a műtőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!