Normális, hogy 14 hónappal a császár után, még néha mikor hulahoppozok húzódik az egyik oldalt a hegem?
Császár után a bal oldalam érzékenyebb volt, jobban fájt mint a jobb. De hamar rendbe jöttem, felépültem, semmi probléma nem volt a heggel.
Viszont kb 2 hónapja újból hulahoppozok, és néha húzódik a bal oldalt a heg. Nem fáj, de kellemetlen. Nem tudom, hogy ez még ennyivel a szülés után is normális?
Ma voltam nőgyógyásznál, de el is felejtettem említeni neki, mert pont ma este húzódott megint, így csak most jutott eszembe. Amúgy azt mondta, minden rendben van a vizsgálat közben.
Esetleg valakinek volt hasonló?
Köszönöm.
Nekem is 14 hónapja volt császárom. Ha felülök (hasizomból, de nem tornázva, csak úgy amúgy), akkor húzódik a hegem, furcsa érzés.
S ami a legjobb, hogy ha megjön, ha front van, ha nehezet emelek elkezd szúrni is, kellemetlen az egész.
A dokim azt mondta, hogy ez normális.
De belegondolva egy-egy kis vágásnak a helye is sokszor érzékeny marad, nemhogy egy ekkora vágás a hason.
Már évekkel ezelőtt egyszer elvágtam az ujjam (elég mélyen), és azóta is érzékenyebb az az ujjam, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!