Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Három pici gyerek (1,3,5...

Három pici gyerek (1,3,5 éves) mellett visszatérni 8 órában dolgozni?

Figyelt kérdés

A 3 és 5 évesek oviba járnak, a 15 hónaposra váltva vigyáznának a mamák.

Mik a tapasztalatok, nagyon meg fogok gebedni, mire megszokom az új helyzetet? Házimunka, stb, minden érdekel, hogy nálatok hogy volt!

Szeptembertől terveztem volna visszamenni dolgozni (egyébként ekkor kezdi a pici a bölcsit, 22 hós lesz), de most kaptam egy munkalehetőséget, amire le is csaptam.

Köszi, ha írtok!

2014. jan. 20. 19:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A gyakorlat csak 4 órás volt.

Most ez a 8 órás munka fura és sok lesz hirtelen, de majd megszokjuk.

Muszáj voltam elfogadni, mert mostanában nem osztogatják csak úgy a munkalehetőségeket a 3 gyerekes anyukáknak.

2014. jan. 23. 14:58
 12/19 A kérdező kommentje:
... és persze kedvez nekem az új gyed-törvény is
2014. jan. 23. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, hogy a férjed vigyáz 3-ra és a mamák is. nálunk sajnos nem vállalják be, még apuka sem a hármat :(
2014. jan. 23. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálunk 2,4,6évesek, és sajna nem tudom beadni a kicsit bölcsibe, a két nagy ovis.

JÖvöre lenne egy bölcsis, egy ovis, és egy iskolás- de mivel más városban van az iskola és ovi és a bölcsi- egymástól jó messze- így sajna nem tudnánk megoldani, hogy a 3gyereket három helyre vigyük- így én otthon maradok a kicsivel 3éves koráig, és futkározok a 2naggyal. Egy év mulva majd 2ovis lesz és 1sulis, akkor már ketten könnyebben boldogulunk.

Pedig férjem is abszolút kiveszi a részét a gyerekek körül, amellett, hogy iszonyú sokat dolgozik, és segítenek a mamák nálunk is, de ennyit nem várhatok el tőlük, hogy minden nap reggel jöjjenek az egyik gyerekért...

Hálistennek a munkahelyem rugalmas, így megfelel nekik, ha még egy évet itthon maradok. Én végülis örülök neki, hogy még velük lehetek így is egy évet.

Neked könnyebb lehet, hogy minden olyan közel van! :) de gratulálok, hogy ennyi mindent el tudtál intézni a gyerekek mellett.

2014. febr. 3. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
A férjének és a családjának jár a köszönet, hisz ők segítik :D
2014. febr. 3. 17:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, de mégis én szakadok szét, azért nekem is jár a gratula :) nem egyszerű mindenhol teljesíteni
2014. febr. 3. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, én gratulálok, mert én is szétszakadok a 3gyerek mellett, pedig mint írtam, nekem is segít férjem és a mamák is, ha tudnak. De azért valóban így is mindenhol teljesíteni kell.
2014. febr. 3. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
És akkor hogyan tovább, ha se segítség, se mama, se senki segítség és ott van 3 pici gyerek az anyukával, akinek vissza kell menni dolgoznia? ilyenkor mi a megoldás? mert én erre nem találok megoldást..
2014. febr. 3. 18:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Megpróbálni olyan munkát keresni, ami mellett ez megoldható. Én már több 2-3 gyerekessel beszéltem, akik sikeresen visszatértek a munkáséletbe. Sajnos a gyerekek sokat vannak az intézményekben (ovi, bölcsi), máshogy nem megy.
2014. febr. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!