Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek van fia és lánya is:...

Akinek van fia és lánya is: tényleg más egy kisfiú meg egy kislány? Már babakorában is? Vagy csak a nevelés miatt érdeklik egyiket az autók, másikat a babák?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, amikor még terhes voltam és mondtam, hogy fiú lesz mindenki azt mondta, hogy majd meglátod mennyire más egy fiút nevelni mint egy kislányt.A kislányom 3 éves a kisfiam 1 és tényleg teljesen mások. A kislányom határozott nagyszájú kiscsaj, a kisfiam ha tehetné visszabúja annyira anyás :) Sokkal többet bújik hozzám és többet is szeretteti magát. Teljesen más személyiségek, egyik nyugodt a másik izgága és 1 percet sem tud egyhelyben ülni. Persze hozzáteszem, hogy mi a párommal is két külön személyiségek vagyunk, lehet hogy ebböl is adódik,hogy az egyik ilyen a másik olyan.
2009. dec. 2. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 4 éves fiam és egy 2 éves lányom. Bab korban is és most is tudnak különbözőek lenni de egyformák is. Példa:

A fiam nem volt sírós picinek teljesen nyugodt volt akár órákat elnézelődött. Na a lányom ennek ellenkezője volt. Picinek állandóan sírt és mindent azonnal akart. Nem szeretett egyedül lenni és látszott rajta hogy nyugtalan. Ahogy telt az idő minden megváltozott a lányom kinőtte a síróságát és megtanult egyedül is ellenni.Képes a cipő felvétellel órákig elbíbelődni. A fiam viszont türelmetlenebb mindennél. Ami nem sikerül elsőre az repül a sarokba (jó most már azért az ovi sokat segített ebben)Minden játékhoz oda kell üljek és játszani vele.Szóval természetileg két különböző egyéniség ami folyamatosan változik.

A lányom nem igazán babázik, de imád autózni és vonatozni. Szerintem azért mert azt látja a nagy tesótól. Egyébként az oviban azt mondták hogy 4 éves korig nincs fiú és lány játék.Vagyis ők nem éreznek különbséget. Ezért nem szabad lebeszélni a kisfiút arról ha épp babázni szeretne és fordítva.

amúgy a két lurkó annyira imádja egymást hogy nem is látnak egymás nélkül. A lányt tisztára megviselte a bátyja óvodába menetele. amikor megyünk érte szinte ugrik a nyakába. Jó látni.

2009. dec. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!