Párom elment az öt hónapos gyerekkel csavarogni, már kb egy órája. Menjek keressem meg őket, vagy még nem telt el sok idő? Csak innivalót vittek magukkal.
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 12:07
11/18 anonim válasza:
Mondjuk én is aggódnék, hogy mi van, ha bepisil a gyerek és megfázik.
12/18 anonim válasza:
Mi most indulunk sétálni a 3,5 hónapos kisfiammal és szerintem mi is több mint egy órát kint leszünk. Ne aggódj. Ha éhes, vagy bármi baja lenne a fiadnak és sírna, szerintem futva tolná haza a párod babakocsistul. :-)
14/18 anonim válasza:
bepisil és megfázik :) ez nagyon aranyos válasz. :)
én gyerekekre vigyáztam, hát minimum 2 orákat kellett velük sétálnom délelött és délután is télen-nyáron, 3 honaposan és 10 honaposan is... és igen bepisiltek közben, de mikor hazaértünk, akkor kicseréltem a pelenkájukat.
15/18 anonim válasza:
Te mèg sose voltál vele kint ennyi ideig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!