Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már hasonló helyzetben?

Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
1,5 éves a fiam, az apja elhagyott, viszont megismertem egy rendes, normális embert.Lehetséges, hogy tényleg nem zavarja, hogy nekem már van egy gyerekem?Tapasztalatokat várnék, hogyha valaki volt már kisgyerekkel újra szerelmes, az hogy működött...
2009. dec. 2. 08:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én nővéremnek is volt már egy kislánya, amikor megismerkedett a jelenlegi férjével. Aztán tőle született még kettő, és azóta is boldogan élnek! Neked is sok boldogságot kívánok, remélem sikerül!
2009. dec. 17. 20:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást!
2009. dec. 18. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem kétszer is olyan nőért hagytak el, akinek már volt gyereke. Nekem akkor még nem volt (csak 20 éves voltam). Ez mutatja, hogy egy férfit ez manapság nem zavar, sőt, úgy látszik, hogy ebben van is valami vonzó...nem igazán értem ezt az egészet, de látom, hogy nem zavarja őket a gyerek.
2009. dec. 18. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!