Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már hasonló helyzetben?

Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
1,5 éves a fiam, az apja elhagyott, viszont megismertem egy rendes, normális embert.Lehetséges, hogy tényleg nem zavarja, hogy nekem már van egy gyerekem?Tapasztalatokat várnék, hogyha valaki volt már kisgyerekkel újra szerelmes, az hogy működött...
2009. dec. 2. 08:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Szia! Tényleg elfogadja a férfi a gyereket, ha szerelmes.

Saját tapasztalat: akár kettőt is. :)))

Merj boldog lenni! :)

2009. dec. 2. 08:07
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy iskolában megnézel egy statisztikát, akkor látod, hogy a gyerekek 34 %-ának nevelőapja van. Tehát az anyának új partnere. Őket legnagyobb százalékban nem zavarja a gyerek. Ez ma már természetes.
2009. dec. 2. 08:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Egyébként én is ezt tapasztaltam, hogyha szerelmes valaki, akkor ez nem zavarja...
2009. dec. 2. 08:13
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van ismerősöm, akinél az asszonynak volt gyereke, apa elhagyta. Összejött egy rendes fickóval akinek nincs gyereke. Nagyon jól megvannak, a kisfiú őt hívja apának és a fickó is sajátjaként szereti a kisfiút!

Másik példa: 2 éves koromban váltak el a szüleim. Anyukám próbált rendes pótapát találni (kb. 4 éves voltam ekkor), a fickónak volt saját gyereke aki az anyukájával élt, láthatásokon volt együtt a "család". A fickóval utáltuk egymást, egész gyerekkoromban egyértelmű volt a megkülönböztetés, amiért engem leszidott, büntetett, azt a gyereke szabadon csinálhatta, még majdnem meg is dicsérte (pl. én nem ehettem a szobában tálcán, a gyerekének ő vitte be a kaját...). A vége az lett, hogy én amint lehetett elköltöztem otthonról, ők meg utána elváltak.

Sajna sosem lehet tudni, hogy mit hoz a sors, de bízz az őszinteségében!

Sok boldogságot kívánok nektek, remélem boldog család lesztek!!!

2009. dec. 2. 09:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudom, van ilyen példa is, olyan is.Remélhetőleg egyszer boldog leszek, mert nem miattam váltunk el, és jó lenne már egy rendezett párkapcsolat nekem is, a gyereknek is...
2009. dec. 2. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Én olyan párt is ismerek, ahol az anyának ikerlányai vannak, mindketten halmozottan sérültek. Elvált, majd megismert egy férfit, aki aztán a férje lett. Ennek több éve! Mintaapuka, pedig ritka nehéz dolga van!

Vannak rendes férfiak! Hidd el, hogy te is találhatsz végre egyet! Sok boldogságot nektek!

2009. dec. 2. 11:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez utóbbi tényleg nehéz lehet.Valóban vannak rendes férfiak, én azt hiszem, most megtaláltam, de sok akadály van még előttünk, pl. a családom nem örül a hirtelen jött boldogságnak...
2009. dec. 2. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én nagypapám nem volt vérszerinti nagypapám. Anyunak és az öccsének nevelőapja volt, és született egx közös gyerek is. Én is ugyanolyan unokája voltam, anyuék is ugyanúgy a gyerekei. Mama már tett különbséget, nem tudom ezért-e. Mindegy, nem is az a lényeg, hanem, h régen is volt már ilyen férfi, akkor ebben a liberális világban?

Én minden jót kívánok neked!

2009. dec. 2. 16:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz, régen is voltak mindenféle emberek.Meg szerintem jobb egy rendes nevelőapa, mint egy igazi, aki agresszív, és tönkreteszi egy gyerek életét...
2009. dec. 3. 07:30
 10/13 anonim ***** válasza:
EZt tökéletesen látod. SZurkolok neked!
2009. dec. 4. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!