Érdemes egy 12 kg-os,90 cm-es gyereknek 9-18 kg-os autósülést venni? Mi a jó? A 9-25-ösöknek nem nagyon van tesztje. A 9-36-os túl nagy kategóriát ölel fel.
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 18:41
1/5 anonim válasza:
Nekünk 9-25ös van, nem bántam meg. Már 4 éves a gyerekem, még 2 évig simán jó lesz neki. Utána meg már csak egy ülésmagasító kell 3000ft-ért.
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen márka az ülés? Hány cm most a gyereked?
Köszi!
2014. jan. 15. 18:58
3/5 anonim válasza:
Nincs semmi baja 9-36kg üléssel,inkább azt vennék a helyedben.
4/5 anonim válasza:
Lányom 4 évesen lett 18 kg, és 110 cm. Addig használtuk a 9-18 Maxi cosi priori ülésünk.
Nagyon kényelmes, tágas, és ez a legbiztonságosabbak egyike.
Ilyen márka volt a hordozónk, és most a 15-36 ülésünk is. Minden szempontnak eleget tesz!
5/5 anonim válasza:
Én nem vennék már ilyen "kicsit". Az én lányom 93 cm és már csak ez az utolsó állítási lehetőség van rajta, tehát nem soká kinövi..
Mindenképp a nagyobbat venném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!