Anyukák hány fokon mossátok a gyerekeitek ruháit? Milyen öblítőt és mosóport használtok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 17:05
1/19 anonim válasza:
max 40fok,Ariel mosókapszula,Silan öblítő
2/19 anonim válasza:
40 fok dosia baba mosópor,lenor öblítő(kék)
törölközőket miénkel együtt 90 fokon
3/19 anonim válasza:
40 fokon és Ariel. Ha kicsi a babád(1 év alatti) minden öblitőfajtából a Sensitivet jobb használni még a felnőtt ruhákra is.
4/19 anonim válasza:
2 hónapja mosom egybe a ruháit a miénkkel, most 18 hónapos. Előtte folyékony baby dreftet használtam és ecettel öblítettem a ruháit. Most Persil sensitivet használok, folyékonyat és sárga lenort.
5/19 anonim válasza:
Attól függ, h mennyire foltos. Ha semennyire akkor 40 fokon, ha kakaós, pisis, üdítős vagy akár kakis akkor 60 fokon. Ariel 3D acktivval mosom, mert ez az egy ami kiviszi az erős foltokat is. És Silan öblítő.
6/19 anonim válasza:
60 fokon, külön a miénktől, de ugyanazzal a mosóporral és öblítővel.
8/19 anonim válasza:
Én megszoktam,hogy külön mosom az övét 40-60 fokon. Mikor,hogy. Csak mosószert használok az Tomi baby.
9/19 gabszem válasza:
színeset 30 , fehéret 40 fokon mosom. Tomi power gel-t használok és sensitive öblítőt (Silan, Lenor, Coccolíno)
10/19 anonim válasza:
40 fok, sima Ariel, öblítő nélkül, néha ecetes öblítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!