Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, Ti a gyerekeitek...

Porcukormókus kérdése:

Anyukak, Ti a gyerekeitek milyen iratait hordjatok magatoknal?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
taj és lakcímkártya
2014. jan. 9. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem hordom magamnál, csak ha célzottan orvoshoz megyünk, viszont a TAJ számok fel vannak írva a noteszembe.
2014. jan. 9. 22:56
 3/11 Jégtánc ***** válasza:
Személyi,lakcím,taj és adókártya.
2014. jan. 9. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa, hogy senki nem írta az egészségügyi kiskönyvet... Én az eü. könyvet abban az oltási könyv, és lakcímkártya. Ennyi
2014. jan. 9. 23:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Eddig en is mindent magamnal tartottam, kiveve a kiskonyvet, de a igy mar a ket kicsie plusz az en kartyaimtol tele van a penztarcam.

Akarhol kernek tolem valamit, richtig az az utolso amit eloasok belole. Arrol nem is beszelve, hogy mi lenne ha elhagynam egybe az egeszet.

Gondoltam kicsit megreformalom a dolgot. :-)

2014. jan. 9. 23:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Szemelyit mikor kapnak a gyerekek?

Az en porontyaim 2,5 eves es 15 honapos, de nekik meg csak ado-, taj- es lakcimkartyajuk van.

2014. jan. 9. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor kapnak személyit, amikor csináltatsz nekik.
2014. jan. 9. 23:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Taj-lakcím-adókártya

Ezek a pénztárcámban vannak mindig,külön részben,így nem keveredik az enyémmel.

Az eü-s könyvét nem cipelem feleslegesen,csak akkor kerül a táskába ha dokihoz megyünk.

2014. jan. 10. 07:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Személyi, taj-kártya, lakcímkártya. Adókártya meg az eü kiskönyv itthon van. Azt nem is tudom, miért kellene magammal hordani? Orvoshoz, védőnőhöz igen, de máskor nem viszem.
2014. jan. 10. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem hordom magamnál se a lányom, se a magam iratait.

Havi egy alkalommal elutazunk vonattal a nagyszülőkhöz, csak akkor viszem a TAJ kártyáját (még nincs személyije).

2014. jan. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!