Mi a menete, ha kirúgnak TGYÁS alatt? Akkor szűnik meg hivatalosan a munkaviszony és fizetik a végkielégítést+szabit, amikortól visszamennék? Vagy?
Figyelt kérdés
Köszi! :)2014. jan. 15. 16:49
11/14 anonim válasza:
Bocs, ez a nátha za agyamra megy. Megszűnik a munkahel yis, vagy csak te nem kellesz? Ha megszűnik, akkor előző válszom, ha nem, akkor nem küldhetnek el. BBocsi, de tényleg olyan izééé vagyok. További szép napot! :)
12/14 A kérdező kommentje:
A pozíció szűnik meg, amiben hivatalosan voltam. Igaz, már egy éve mást csináltam, de mindegy. :) A cég marad.
Közös megegyezést szeretnének velem aláírattatni.
2014. jan. 16. 10:21
13/14 anonim válasza:
Te beszélsz hülyeségeket, utolsó. Nem szűnik meg a cég. Kerdezo, alá ne írd a kozos megegyezést.
14/14 anonim válasza:
Ha akartok kistestvért akkor ,ne írd alá mert paszív gyed nem örökithető át, így másodiknál elesnél a tgyás gyed-től csak yges járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!