Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet kutyust...

Szerintetek lehet kutyust "bérelni"?

Figyelt kérdés
húsvétkor szokott lenni, hogy nyuszit ki lehet hozni pár hétre, szerintetek nincs ilyen valahol (élő) kutyával?

2014. jan. 11. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
A kutya nem játék. Érző lény, akinek állandóság, gondozás kell, nem tutujgatni pár hétig, majd visszavinni a kölcsönzőbe. Remélem, nincs ilyen hely!!!
2014. jan. 11. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Rokon, barát, aki ismer, akit ismertek és láttad milyen a gyerekekkel? Olyanotok nincs?

Egyébként miért kell nektek kölcsön kutya?

2014. jan. 11. 21:42
 3/12 A kérdező kommentje:

nincsen sajnos olyan ismerősöm.

nem szeretnék kutyust, imádom őket, de nem vagyok jó gazdi...

viszont a gyerekem nagyon vágyik egy kutyára, már 2 éve napi szinten mondogatja, nem szeretném megfosztani ettől az élménytél, viszont tudom, hogy nekem nem való hosszútávon kisállat.

szóval ezért gondoltunk ilyen köztes megoldásra.

bár tényleg meredeken hangzik, elismerem :D

2014. jan. 11. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Én erre csípőből mondanám nekik, hogy mit kapjanak be. Pedig igyekszem nem csúnyán beszélni.

De most komolyan...MIT FOGLALKOZOL VELÜK?! Nem nekik szülöd, hanem magatoknak a pároddal. És nem is egy zakkant titi vagy, aki így akarja megfogni a pasiját a szülők kasszájára.

Felnőtt önálló pár vagytok és babát akartok. Senkinek semmi köze hozzá, hogy van-e papírotok, avagy sem.

2014. jan. 11. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Jaj ,e haragudj, nem ide akartam írni.

2014. jan. 11. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

írd ki közösségi oldalra, hogy szívesen "felvigyáztok" kutyusra, amíg a gazdik nyaralni mennének. hátha :) ez nekik is jó, nektek is jó.

amúgy az állatvédők nem támogatnának ilyen bérlési lehetőséget, ugye nem kell ezt megmagyarázni.

egy kutya és egy nyúl teljesen más, nem is értem a logikát, na mind1 :)

2014. jan. 11. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Menj át a kutyás kategóriába, ott kérdezd meg lakó hely szerint, hogy nincs-e kedve valakinek veletek bandázni.

Én örülnék ha a kutyáim jobban hozzá szoknának a gyerekekhez.

A spánielem mindig meg ugatja a gyerekeket, aztán mikor elmúlt az ijedelem, bármit megenged nekik. Jó volna ha leszokna róla.

16. ker

2014. jan. 11. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:

A kutya és a nyúl miben más? Mindkettő érző lény, akit megvisel ez a kölcsönzősdi...Amíg nem lett nyulam sose hittem volna, hogy ennyire érzékeny kis szeretetgombócok, pont mint egy kutya, vagy egy cica...

Szerintem is az a legjobb megoldás, ha kutyaszitterkedsz, esetleg keresel jófej kutyásokat, és velük elmentek kirándulni, erre-arra. Az nagyon becsülendő, hogy bevallod, nem erősséged a kutyázás, és nem is szerzel be ideiglenes társat.

2014. jan. 11. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:

nem tartom jó ötletnek, mert az elszakítás még fájdalmasabb lenne a gyerekednek, a többi érvet mások leírták.

a mellettünk lévő menhelyen lehet vállalni sétáltatást.

nekik az is segítség, ha az egyszerűbb kutyákat önkéntesek sétáltatják.

2014. jan. 11. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
A kutya nem könyv, hogy bérelni lehessen, ha magadhoz veszed egy életre vállalsz felelősséget. A gyerekednek milyen lenne, ha kapna egy kutyát, aztán 2 hónap múlva vissza adod?
2014. jan. 12. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!