Spirárol vélemények?
Tényleg nem lehet tampont használni? Mennyi az esélye hogy elmozdul vagy kiesik? Egyéb tudnivaló, tapasztalat?
Köszönöm
En mirenat tetettem fel, ez kicsit huzosabb volt arban, de en tutira akartam menni. Amelett, h ugy fmukodik , mint a hagyományos spirálok, meg pluszba vmi hormont bocsajt ki, ami szinten megakadalyozza a teherbeesest. Guglizz ra, nem akarok hulyeseget mondani.
Tavaly vettem, kb 45e volt, aztan sima sztk-s dokival tetettem fel, igy az mar nem kerult semmibe. Ez 5evig ved a teherbeesestol, es a hagyomanyossal ellentetben emelett TENYLEG nem eshetsz teherbe. Mert meg ha el is mozdul, akkor is kibocsajtja ezeket a hormonokat. Ezek viszont nem kerulnek be az emesztorendszerbe, hiszen "helyileg" hatnak.
Az arara visszaterve: ha kiszamolod 5evre a fog.gatlot, ami az en esetemben kb 9e volt 3honapra, amik raadasul nem 30-31 naposak, hanem 28 naposak, akkor az nekem kb 190e ft! :O Ehhez kepest egyszer kifizetni 45-ot ajandek! Raadasul kb 5-6honap alatt a menstruaciom egyenlo lett szinte a semmivel, ez is Mirena (aldasos) mellekhatasa, most a legutobbi is kb 2napig tartott, es alig volt valami. En siman hasznalok tampont is,csak nem teszem fel olyan magasra. De teny, hogy nem nagyon ajanljak. Maskulonben legtobbszor eleg a sima tisztasagi betet is mostmar. :)
A felhelyezese nem teljesen fajdalommentes, de abszolut kibirhato.
Nekunk az elejen annyi gond volt vele, hogy szex kozben a ferjem erezte a jelzoszalat, de ezt kesobb a doki megoldotta, egyszeruen rovidebbre vagta. Azota egyaltalan nem erezni. (En nem probaltam kitapintani, de allitola ki lehet, itt tobb lanynal is olvastam)
En semmi rosszat nem tudok rola mondani.
A hagyomanyos spiralokrol ne kerdezz, olyanom nem volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!