Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

1. Adriána

2. Amira

3. Birgit

4. Dorotea

5. Korinna

6. Larina

7. Olívia

8. Stefi

2014. jan. 9. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem túl modernek pl Adriána helyett sokkal szebb az Adrienn vagy a Brigit helyett a Brigitta.
2014. jan. 9. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül az Olivia tetszik, de inkább rövid, mint hosszú í-vel:) Tetszene még a Stefi is, de inkább Stefániaként.
2014. jan. 9. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha egyikőtök sem külföldi és Magyarországon is éltek, akkor az Olíviát válasszátok.
2014. jan. 9. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyik se tetszik, az előttem szólókkal teljesen egyetértek.
2014. jan. 9. 16:20
 5/12 anonim válasza:
Ismerősömnek december végén született kislánya Amíra lett. Szerintem nem rossz még az Olívia sem...
2014. jan. 9. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha valasztanom kellene az Amirat valasztanam avgy az Oliviat. :-) A tobbi nem nagyon jon be.
2014. jan. 9. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Van egy Adriána ismerősöm (lengyel tini lány-Angliában élek), nagyon aranyos, kedves lány, nekem tetszik a neve.

A Dorotea helyett szerintem szebb a Dorottya. Korinna-arrol a korona szó jut eszembe

A Larina-ról meg a latrina

Olívia szép név- A váratlan utazás Oliviája jut eszembe róla...kedves, aranyos nő volt

Stefi...nem is tudtam, hogy ez így önálló név, azt hittem csak becenév.

Vagy az Olivia vagy Adriána

2014. jan. 9. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Az Adriána nem igazán tetszik, a fiú megfelelője sokkal jobb szerintem.

Az Amirát szép névnek tartom.

A Birgit egyáltalán nem tetszik, akkor sem ha Brigitet szerettél volna írni.

A Dorotea és a Korinna se tetszik :/

A Larina nagyon szép szerintem, az Olívia se rossz :)

A Stefit viszont sokan adják házikedvencnek, szóval én nem választanám.

Szóval szerintem az Amira, Olívia szép, de a Larina a legszebb ezek közül :)

2014. jan. 9. 16:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Amira,Larina tetszenek! Mindig a kisebbséggel jönnek ne már gondolom a te gyereked petrezselyem vagy zsálya vagy majoránna!!! Ki írtam én is egy ilyesmi kérdést és ott is a kisebbséget hozták fel pedig biztos vagyok benne hogy a magyar emberek 99,9 százaléka nem is hallotta ezt a nevet nem hogy a híres kisebbség!
2014. jan. 9. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Adriána: nem tetszik, mindig Adrien Mole jut eszembe erről is, meg a fiú párjáról is.

Amira: szép.

Birgit: ez így olyan befejezetlen, de nem rossz.

Dorotea: erről meg egy idegesítő lány jut eszembe, bár neki csak nickneve volt. Viszont a Dorottyánál százszor jobb.

Korinna: ez nem tetszik.

Larina: ez igen.

Olívia: ez a legjobb a felsoroltak közül! Mostanában csomó mindenki írja, hogy a Lívia esélyes, és sosem értem, miért nem inkább az Olívia helyette, ez annyira szép.

Stefi: nem szeretem, ez nálam parasztos kategória.

2014. jan. 10. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!