Ha nem dolgoztam, terhesség alatt milyen pénzt kaphatok és honnan?
Figyelt kérdés
Németo.-ban dolgoztam és itthon sehova nem voltam bejelentve csak most januártól fizetem magam után a TB-t.Kintről semmit nem kapok mert vállalkozóként nem kellett fizetni semmit.Most se munka se pénz.Kérlek segítsetek.Ilyenkor mit lehet tenni?2009. nov. 30. 13:33
11/13 anonim válasza:
Akkor marad a helyi önkormányzat, ott biztos kapsz segélyt.Vagy menj be a munkanélküli hivatalba, ott érdeklődj az álláskeresési támogatás felől.
Sok szerencsét :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2009. nov. 30. 14:49
13/13 anonim válasza:
Sajnos a terhesség alatt semmit nem kapsz...meg kell próbálnotok kihúzni vhogy a szülésig(mert onnantól kapsz,de azt már előtem leírták).De az jó ötlet,h menj be az önkormányzathoz.Sok szerencsét,és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!