Ha nem dolgoztam, terhesség alatt milyen pénzt kaphatok és honnan?
Ha nem dolgoztál, akkor mégis honnan kapnál pénzt?
Esetleg önkormányzati segélyt.
Szia én se dolgoztam elötte
amikor meglesz a baba és megkapod a tajkártyáját akkor nekem 10nap volt van akink 3 hét ekkor ewlmész az illetékes államkincstárhoz én ceglédhez tartozom és ott igényelsz egyszeri anyasági támogatást 64500 ft
és ekkor megigényeled a családit 12500-13700 attól függ egyedülálló vagy vagy sem ,meg a gyest a gyes 28500 ft
és ezt a csládit meg a gyest kb 42200ft ot kapod 3 évig utána, csak a csládit kapod amíg iskolába jár a gyerek
Gondolom az alapellátást.
Gyes 28500 - adó = 25000
családi pótlék
szülés után egyszeri kifizetés: 40000.-
Az új törvény szerint 1 év munkaviszony kell a rendes ellátáshoz.
Csak reménykedhetsz, hogy párod el tud tartani, esetleg szülők tudnak segíteni.
ha egyedülálló vagy (de párosan is)a védőben is kérdezd meg mit tudnak segíteni, illetve majd az önkormányzat. Ilyenkor még egy közüzemi számla kifizetés, vagy ebédhozzájárulás is segítség.
előző vagyok ha a terhesség alattra gondolsz nem tudok róla hogy járna valami csak a baba megszületése után
Dev ha nagyon rászorult vagy akkor azthiszem kaphatsz brendszeres szociális segélyt amit az önkortmányzatnál igényelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!