Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem dolgoztam, terhesség...

Ha nem dolgoztam, terhesség alatt milyen pénzt kaphatok és honnan?

Figyelt kérdés
Németo.-ban dolgoztam és itthon sehova nem voltam bejelentve csak most januártól fizetem magam után a TB-t.Kintről semmit nem kapok mert vállalkozóként nem kellett fizetni semmit.Most se munka se pénz.Kérlek segítsetek.Ilyenkor mit lehet tenni?
2009. nov. 30. 13:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be az önkormányzathoz. Elvileg szociális segélyt fogsz kapni. Boldog babavárást!
2009. nov. 30. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha nem dolgoztál, akkor mégis honnan kapnál pénzt?

Esetleg önkormányzati segélyt.

2009. nov. 30. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia én se dolgoztam elötte

amikor meglesz a baba és megkapod a tajkártyáját akkor nekem 10nap volt van akink 3 hét ekkor ewlmész az illetékes államkincstárhoz én ceglédhez tartozom és ott igényelsz egyszeri anyasági támogatást 64500 ft

és ekkor megigényeled a családit 12500-13700 attól függ egyedülálló vagy vagy sem ,meg a gyest a gyes 28500 ft

és ezt a csládit meg a gyest kb 42200ft ot kapod 3 évig utána, csak a csládit kapod amíg iskolába jár a gyerek

2009. nov. 30. 13:39
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.Segítettetek.
2009. nov. 30. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Gondolom az alapellátást.

Gyes 28500 - adó = 25000

családi pótlék

szülés után egyszeri kifizetés: 40000.-

Az új törvény szerint 1 év munkaviszony kell a rendes ellátáshoz.

Csak reménykedhetsz, hogy párod el tud tartani, esetleg szülők tudnak segíteni.

ha egyedülálló vagy (de párosan is)a védőben is kérdezd meg mit tudnak segíteni, illetve majd az önkormányzat. Ilyenkor még egy közüzemi számla kifizetés, vagy ebédhozzájárulás is segítség.

2009. nov. 30. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok ha a terhesség alattra gondolsz nem tudok róla hogy járna valami csak a baba megszületése után

Dev ha nagyon rászorult vagy akkor azthiszem kaphatsz brendszeres szociális segélyt amit az önkortmányzatnál igényelhetsz.

2009. nov. 30. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy??
2009. nov. 30. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Annyiban helyesbíteném az egyik hozzászólót, hogy ha május után szülsz, akkor csak 2 évig jár a GYES.
2009. nov. 30. 13:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszike.Még csak pár hetes terhes vagyok.A párom dolgozik és az ő fizetése elmegy a hitelre és a csekkekre sőt még arra sem elég.Ezért kérdeztem a terhesség alatti juttatást.Vagy bármit ami segíthet!
2009. nov. 30. 13:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a segítségeket de nem vagyok már gyerek nem kérem a leoltásokat.
2009. nov. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!