Ha ezekből kéne választanod, melyik lenne a jobb? 9-36-os ülések.
Én a Römert venném a kettő közül.
Igazából nagyjából ugyanazt tudják.
A römernek nincsen Adac tesztje, de más teszten megfelelő minősítést kapott. Az STM szintén megfelelő minősítést kapott. Úgyhogy nálam egyrészt a desing dönt, és nekem az STM csúnya. De mindenképpen belepróbálnám a gyereket, melyik a kényelmesebb neki, és az alapján döntenék legfőképpen. Nálam a dönthetőség is szempont, mert sokat utazunk, azt is megnézném, melyiken hogy működik, mekkora a dőlésszög.
Hát én meg pajzsosat nem vennék semmiképpen, és a Cybex Pallas ha jól tudom az, bár javítsatok ki.
Érdekes dolog mire tesztelnek egy ülést. Adac tesztje valóban szuper ezeknek az üléseknek, viszont arról nem sok helyen esik szó, hogy ha átfordulásos, borulásos baleset történik, akkor bizony kieshet belőle a gyerek...
Aha, ezt a videót már én is láttam!
A pajzsot valószínűleg be sem tudnám kötni a rövid biztonsági öv miatt.
Egyébként a nagynak Cybex van (15-36) és tényleg jó.
Ha megnézed a videót, amit a 6. linkelt, akkor látod, hogy igaz.
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy a pajzsos annyival jobb, mint az öves.
Az öv eleve tart, a pajzs viszont csak akkor, ha már elkezdődött az ütközés. Nem létezik, hogy nem terheli meg a hasat.
De mindegy is, mert a rövid bizt.öv miatt úgysem tudnánk egy pajzsosat bekötni.
Egyébként az ISOFIXet is azért találták ki, hogy csökkentsék a hibás bekötés esélyét és nem azért, mert annyival biztonságosabb, mint a 3 pontos övvel való bekötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!