12/21 anonim válasza:
Nekem személy szerint tetszik a Döme név, de a konkrét "mi jut eszedbe" kérdésre válaszolva:
A Kvíz a kézben c. kötetben voltak "vicces" sírfeliratok, és ott olvastam: "Itt nyugszik a Balogh Döme, ráesett a malom köve. Mire a követ levették róla, holtan mászott ki alóla." (Bocs, ez jut eszembe erről a névről.)
14/21 A kérdező kommentje:
Bnőm akarja a gyerkőcének, de nem tudom h beszéljem le róla...
2014. jan. 3. 13:41
15/21 anonim válasza:
Nekem a Trabantunk, őt hívtuk így :)
És én is akartam adni a gyerkőcömnek, de végiggondolva, elég becenév hatása van. Ha meg belegondolok, hogy milyen neveknek lehet a becézése.. Dömötör, buta volt mint hatökör, vagy az Edömér, ami elég ufó név lenne manapság :P
17/21 anonim válasza:
Szerintem is tipikusan "duci név". Akkor inkább Demeter.
19/21 anonim válasza:
A szomszéd kisfia, aki szeplős, vörös hajú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!